Spremna na promjene

Ella Dvornik iznenadila novom bojom kose: ''Katastrofa, šta je ovo na tjemenu? Ali ti sve isfuraš, pa te baš briga''

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 (Foto: Luka Smuk i Rajko Lukačić) Galerija

Ella Dvornik na Instagramu se pohvalila novom bojom kose.

Ella Dvornik poznata je po tome da voli eksperimentirati kad su imidž i frizure u pitanju, pa je novom promjenom poprilično iznenadila svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Neki su joj čestitali na hrabrosti kad je eksperimentiranje u pitanju, a nekima se uopće ne sviđa ono što su vidjeli na njezinoj glavi.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

''Ova boja na tjemenu mi je nekako – neee, ali ova prema dolje je odlična, jako lijepa! Ti sve isfuraš, briga te'', ''Ajme, predivna si'', ''Kosa je katastrofa'', ''Na fotki uz filtere, kao dobra reklama za npr. Avatar, al' uživo ti nikako ne stoji'', ''Big NO. Šta je ovo na tjemenu? Ona siva ti je bila savršena'', neki su od komentara, a kao što možemo vidjeti, mišljenja su različita.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

A kao i uvijek, u komentarima se oglasila sama Ella te komentirala odluku o promjeni boje kose.

'''Super stvar kod kose je što ju možeš farbat dok ne umreš, pa ne vidim razlog zašto uvijek imat jednu te istu boju ako se boje mogu mijenjati i ispirati'', zaključila je, a zasigurno je mnogo onih koji će se složiti s njom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene