Dok je bila tinejdžerica, Ella Dvornik okušala se kao manekenka i pjevačica.

Galerija


Ella Dvornik danas je najutjecajnija influnecericau Hrvatskoj, a njezin put prema slavi i javnom životu počeo je samim rođenjem. Kći Dina Dvornika proslavila se u tinejdžerskim danima kada se okušala kao manekenka. Osim toga, s Galom Svilan pohodila je javna događanja i činila dio dinamičnog dua - najpopularnijih tinejdžerica u Hrvatskoj.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella oduševila fotkom novog stana i vrta, njezini fanovi već zamišljaju Charlesa s kosilicom Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella pokazala goli trudnički trbuh: "Za mjesec dana ću izgledati kao da sam spremna za porod"

Osim toga, Ella se svojedobno okušala i kao pjevačica, a onda je 2013. godine donijela odluku o preseljenju iz Hrvatske. Otišla je u London, pokrenula blog i upoznala Charlesa Pearcea. S njim je prije nešto više od dva mjeseca dobila kćerkicu Balie. Puno se toga promijenilo u životu poznate blogerice, ali i u njezinu fizičkom izgledu. Kako godine idu, tako se Ella razvija u sve ljepšu i elegantniju ženu - što je, uostalom, i očekivano.

Ella Dvornik nekad i sad (Foto: PIXSELL/Instagram)
Ella Dvornik (Foto: PIXSELL) - 1 Foto: Pixsell