Dok je bila tinejdžerica, Ella Dvornik okušala se kao manekenka i pjevačica.

Galerija


Ella Dvornik danas je najutjecajnija influnecericau Hrvatskoj, a njezin put prema slavi i javnom životu počeo je samim rođenjem. Kći Dina Dvornika proslavila se u tinejdžerskim danima kada se okušala kao manekenka. Osim toga, s Galom Svilan pohodila je javna događanja i činila dio dinamičnog dua - najpopularnijih tinejdžerica u Hrvatskoj.

Vezani članci Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 11 godina od odlaska domaćeg kralja glazbe: Mislio je da ga kolege ignoriraju, a smrt oca ga je slomila Ella Dvornik (Foto: Instagram) Emotivna Ella se prisjetila oca: ''Jedino je falio tata da me odvede do oltara, ali, tata, ako gledaš, sve je OK...''

Osim toga, Ella se svojedobno okušala i kao pjevačica, a onda je 2013. godine donijela odluku o preseljenju iz Hrvatske. Otišla je u London, pokrenula blog i upoznala Charlesa Pearcea. S njim je prije nešto više od dva mjeseca dobila kćerkicu Balie. Puno se toga promijenilo u životu poznate blogerice, ali i u njezinu fizičkom izgledu. Kako godine idu, tako se Ella razvija u sve ljepšu i elegantniju ženu - što je, uostalom, i očekivano.

Ella Dvornik (Foto: PIXSELL)
Ella Dvornik (Foto: PIXSELL) - 1