Prezgodna Elizabeth Zacero odlučila je izaći iz sjene i pokazati na što je sve spremna!

Galerija


Na Supertalent prijavili su se kandidati s brojnim talentima. Među njima je bio i poprilično velik broj glazbenika, no unatoč tome, Elizabeth Zacero osoba je koja se svakako ističe!

Vezani članci Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram) Ona smatra da je vrijeme da izađe iz sjene: "Od mene možete očekivati samo najbolje" Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram) Seksi Riječanka imala je teško djetinjstvo: Uz poznatog oca koji je ostao invalid morala je preko noći odrasti

Rođena je u Italiji, odrasta u Rijeci, životni joj je san postati pjevačica, a trenutno konobari. To je u kratkim crtama opis predivne Elizabeth Zacero koju ćemo ove nedjelje gledati na pozornici Supertalenta.

Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram)
Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram)

''Pjevanjem se nikada nisam bavila profesionalno. Učila sam preko tutorijala na YouTubeu i istrenirala sam svoj glas kroz imitacije. Još se tražim'', priznala nam je Elizabeth, koja se oduvijek htjela ozbiljnije baviti glazbom. ''Voljela bih da me netko savjetuje. Profesionalac zna bolje od mene, međutim, nikada dovoljno novca za neke tečajeve. Uvijek neka kriza.'', dodala je.

Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram)
Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram)

Uz glazbu druga joj je ljubav sport, a čak je i vodila treninge se CrossFita. Za sebe kaže da je vrlo komunikativna, druželjubiva i uvijek za ekipu.

Na Supertalent se prijavila jer smatra da je sada puno spremnija u odnosu na prošlu godinu. ''Želim izaći iz sjene'', kratko i jasno zaključuje.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.