Maleni dječak Kai Langer nije očekivao da će se iza njegovih leđa pojaviti Ed Sherran.


Britanski pjevač Ed Sheeran gostovao je u showu Ellen DeGeneres. Iako je Ed velika glazbena zvijezda, sve oči bile su uprte u osmogodišnjeg Kaija Langera koji je pjevao njegovu pjesmu.

Vezani članci Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Raskoši ne nedostaje: Slavni glazbenik u vrtu ima nogometni teren i privatnu plažu Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Mirna i povučena glumica šokirala priznanjem zašto je prestala piti: "Po dijete sam došla mamurna"

Simpatičan i talentirat dječak inače je veliki obožavatelj slavnog pjevača, a svoje glasovne mogućnosti odlučio je pokazati voditeljici Ellen. Odabrao je pjesmu ''Thinking Out Loud'', a budući da se toliko uživio u interpretaciju nije ni primjetio da se u jednom trenutku pojavio Ed Sheeran. Dječak je ostao zbunjen kada je shvatio da iza njegovih leđa nalazi slavni pjevač.

Kai inače obožava pjevati, a prije dvije godine također je gostovao kod Ellen DeGeneres kada je pjevao pjesmu Bruna Marsa.  No, maleni dječak ne planira izgraditi pjevačku karijeru. Njegov san je zaigrati nogomet za Manchester City.