Maleni dječak Kai Langer nije očekivao da će se iza njegovih leđa pojaviti Ed Sherran.


Britanski pjevač Ed Sheeran gostovao je u showu Ellen DeGeneres. Iako je Ed velika glazbena zvijezda, sve oči bile su uprte u osmogodišnjeg Kaija Langera koji je pjevao njegovu pjesmu.

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Screenshot Youtube) Najmlađa milijarderka na svijetu oduševila potezom, majka i kći ostale bez teksta kad su vidjele što su dobile Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Četiri je godine maštala o njoj, a od 2004. više ništa nije stajalo na putu njihovoj ljubavi

Simpatičan i talentirat dječak inače je veliki obožavatelj slavnog pjevača, a svoje glasovne mogućnosti odlučio je pokazati voditeljici Ellen. Odabrao je pjesmu ''Thinking Out Loud'', a budući da se toliko uživio u interpretaciju nije ni primjetio da se u jednom trenutku pojavio Ed Sheeran. Dječak je ostao zbunjen kada je shvatio da iza njegovih leđa nalazi slavni pjevač.

Kai inače obožava pjevati, a prije dvije godine također je gostovao kod Ellen DeGeneres kada je pjevao pjesmu Bruna Marsa.  No, maleni dječak ne planira izgraditi pjevačku karijeru. Njegov san je zaigrati nogomet za Manchester City.