Jasna će se ove nedjelje pridružiti transformiranoj Hani na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.


Deseta emisija popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donosi novih osam nastupa i fantastičnih transformacija. Pjesmu ''Skitnica'' karizmatične Jasne Zlokić izvest će Hana Hegedušić, a bit će zanimljivo vidjeti i duet ove pjesme jer će se transformiranoj Hani tijekom njene izvedbe u jednom trenutku na iznenađenje svih prisutnih pridružiti i prava Jasna.

Dupla doza Jasne Zlokić zaorit će studijom showa, a o pripremama Hana kaže: ''Spremna sam, nadam se da će biti efektno.''
Alku Vuicu, koja će i sama sjesti za stol žirija za zadatak, dobila je za zadatak prošlotjedna pobjednica Ana Maras Harmander. U showu je Alku već imitirao u prvoj sezoni Mario Petreković, a članica žirija ususret ovotjednim nastupima i transformacijama je izjavila:''Mario je tada obnovio stari hit 'Laži me' tako da su i djeca koja tad nisu bila ni rođena sad se ponovno navukla na tu pjesmu.''

TLZP (FOTO:PR)

Fil Tilen ove nedjelje postaje Mary J.Blige,  a tek ćemo vidjeti kako će izvesti pjesmu ''Family affair''. ''Ona je nešto kao Nina Badrić koja repa. Odrastao sam na ovakvoj glazbi.'' – izjavio je Fil Tilen koji je kaže da je svjestan koliko je ovo težak zadatak.
Jole će isto opet stati na binu popularnog showa Nove TV i to zahvaljujući Lani Jurčević koja će morati skinuti njegove pokrete, glas i sve ono po čemu je ovaj pjevač prepoznatljiv.

TLZP (FOTO:PR)

'Pjevali smo na par koncerata zajedno. Uhvatit ću se za njegove oči i njegove pokrete.' – kaže Lana. Damir Kedžo dobio je zadatak izvesti pjesmu ''September'' od Earth,Wind &Fire, dok ćemo Filipa Dizdara ove nedjelje vidjeti kao Anastaciu. Matteo Cetinski pjevat će hit ''It's raining men'' od Weather Girls, a tek ćemo vidjeti kako će izvesti pjesmu ''Family affair''.

TLZP (FOTO:PR)

Žanamari je odlučila malo odmoriti od priprema za nastup u showu pa je uzela džokera, a tek kada ta osoba izađe iz transformacijskog lifta vidjet ćemo o kome se točno radi. Džoker će ove nedjelje izvesti hit od skupine Village people, YMCA. ''Moj džoker je savršeno pogođen za ovaj tip izvođača, on je multitalentiran.'' – izjavila je Žanamari.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.