Jubilarna emisija

JEDVA ČEKAMO VIDJETI! Dupla doza sjajne Jasne Zlokić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasna će se ove nedjelje pridružiti transformiranoj Hani na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Deseta emisija popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donosi novih osam nastupa i fantastičnih transformacija. Pjesmu ''Skitnica'' karizmatične Jasne Zlokić izvest će Hana Hegedušić, a bit će zanimljivo vidjeti i duet ove pjesme jer će se transformiranoj Hani tijekom njene izvedbe u jednom trenutku na iznenađenje svih prisutnih pridružiti i prava Jasna.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Dupla doza Jasne Zlokić zaorit će studijom showa, a o pripremama Hana kaže: ''Spremna sam, nadam se da će biti efektno.''
Alku Vuicu, koja će i sama sjesti za stol žirija za zadatak, dobila je za zadatak prošlotjedna pobjednica Ana Maras Harmander. U showu je Alku već imitirao u prvoj sezoni Mario Petreković, a članica žirija ususret ovotjednim nastupima i transformacijama je izjavila:''Mario je tada obnovio stari hit 'Laži me' tako da su i djeca koja tad nisu bila ni rođena sad se ponovno navukla na tu pjesmu.''

Fil Tilen ove nedjelje postaje Mary J.Blige,  a tek ćemo vidjeti kako će izvesti pjesmu ''Family affair''. ''Ona je nešto kao Nina Badrić koja repa. Odrastao sam na ovakvoj glazbi.'' – izjavio je Fil Tilen koji je kaže da je svjestan koliko je ovo težak zadatak.
Jole će isto opet stati na binu popularnog showa Nove TV i to zahvaljujući Lani Jurčević koja će morati skinuti njegove pokrete, glas i sve ono po čemu je ovaj pjevač prepoznatljiv.

'Pjevali smo na par koncerata zajedno. Uhvatit ću se za njegove oči i njegove pokrete.' – kaže Lana. Damir Kedžo dobio je zadatak izvesti pjesmu ''September'' od Earth,Wind &Fire, dok ćemo Filipa Dizdara ove nedjelje vidjeti kao Anastaciu. Matteo Cetinski pjevat će hit ''It's raining men'' od Weather Girls, a tek ćemo vidjeti kako će izvesti pjesmu ''Family affair''.

Žanamari je odlučila malo odmoriti od priprema za nastup u showu pa je uzela džokera, a tek kada ta osoba izađe iz transformacijskog lifta vidjet ćemo o kome se točno radi. Džoker će ove nedjelje izvesti hit od skupine Village people, YMCA. ''Moj džoker je savršeno pogođen za ovaj tip izvođača, on je multitalentiran.'' – izjavila je Žanamari.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene