Supertalent

TRANSFORM CREW POMELI KONKURENCIJU fenomenalnim nastupom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Transform Crew zasluženo nastavljaju natjecanje. Dobili su najveći broj vaših glasova. Glasovima žirija dalje ide i Step 'n Jazz.

U novu live epizodu popularnog showa Supertalent večeras su nas uveli Frane Granić i Leon Vignjević talentirani vozači BMX flatland, freestyle, pokazali su nam kako se vozilo nekad i kako se vozi danas, ili modernim rječnikom old school vs new school. Zanimljiva je činjenica da su njih dvojica nekada bili ljuti rivali, ali onda su se sprijateljili i odlučili nastupati zajedno. Dečki su uspješni kako na domaćim tako i na stranim natjecanjima i iza sebe imaju zavidne uspjehe. 'Svaka čast', rekla je Danijela koja se malo plašila na početku, ali dečki su je oduševili svojim talentom. Martina je zaključila kako dečki imaju šansu za finale.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatni talenti Trinaestogodišnji Luka i razbacani Tomy raspametili publiku i žiri

Step 'n Jazz, ekipa koju čini sedam cura i jedan dečko, pokazali su nam kako to izgleda kada se Alisa nađe na čajanci u svojoj plesnoj izvedbi. Zanimljivo je i to da je Linda Valjalo koja se brine za koreografiju već iskusna supertalentica jer je u prvo sezoni vodila plesnu skupinu 'Step by step' koja je dogurala do samog finala. Plesni klub Step n jazz radi s djecom na području Dubrovnika 16 godina. Okupljaju veliki broj djece i specijalizirani su za step tehniku ali uz nju treniraju i druge plesne discipline. Mislavu se nastup 'gusta' i naglasio je kako su lijepo ispričali priču kroz step. Martina je itekako zadovoljna viđenim.

Polina Mytko očarala nas je svojim orijentalnim plesom. U točci 'Freedom of the world' prikazala nam je spoj orijentalnih, ali i mnogih drugih plesova. Polina je iz Bjelosrusije, ali hrvatska je njezin dom već nekoliko godina, živjela je u Splitu, a sada je u Zagrebu gdje studira na PMF-u. Hrvatski jezik naučila je za samo tri mjeseca. Osim što odlično pleše, bavi se i izradom kostima. Mislav nije ostao ravnodušan pred njezinom ljepotom iako mu se audicijski nastup više svidio. Martina se morala složiti s Mislavom. Danijeli je  bila fantastična i jednostavno je oduševljena Polinom.

Stelaura Vlahović svojim repanjem dočarala nam je 'Dolazak iz budućnosti' koji je njezin autorski uradak. Dvanaestogodišnja Stelaura pleše i repa od malih nogu. Bila je u grupi Ritam Ulica, i u Atomic dance factory. Stelaura piše i repa vlastite pjesme. Sa 10 godina počela se ozbiljnije baviti hip hop plesom i tako je počela i njena ljubav prema repanju. Njezin omiljeni reper je Stoka. Mislav je naglasio kako je njezin nastup za svaku pohvalu, a publika se itekako složila s njim. Mario je kratko i jasno rekao, 'Fenomenalno'. Martina je jednostavno oduševljena Stelaurinim nastupom, a Danijela se složila sa svim pohvalama.

Dora Duplančić očarala nas je svojom izvedbom 'Nessun Dorma' dijelom iz opere Turandot. Terapeutkinja alternativne medicine u slobodno vrijeme bavi se izradom nakita te slika, a prije samog nastupa najviše se bojala sinusa, pa ih je tretirala raznim uljima kako bi ostali otvoreni. Velika želja joj je bila pjevati u kazalištu, a to joj se ostvarilo već na audiciji. Dora kaže kako njezin glas ima terapijska svojstva i njime može liječiti ljude. Danijela je jako zadovoljna Dorinim nastupom, posebno scenskim izgledom. Mario se složio s Danijelom. I Mislav je Dori dao kompliment za scenski izgled, ali smatra da je nastup bio ispod audicijskog nastupa. Martina je zaključila da je nastupu nedostajalo snage.

 

Transform Crew plesna skupina koja je osvojila zlatnu ulaznicu, pokazala nam je kroz svoju točku 'Funhouse of Cabaret' kako motivacijski razgovori prije svakog nastupa itekako puno znače. Koreograf Davor Ćiković naglasio je kako ih krasi velika povezanost i zajedništvo, a to se u njihovom nastupu i vidjelo. Transform Crew izuzetno su uspješni, a to dokazuje i činjenica da su ušli u top 20 koreografija svijeta. Mislav je oduševljen nastupom što nije ni čudno jer je baš on obasipao zlatom TC na audicijskom nastupu. Naglasio je da je ponosan, a Martina se s njim složila.

Domagoj Oreški pokazao nam je kako izgleda 'Crveno - plavi svijet' kroz svoje umjetničko žongliranje. Imali smo priliku vidjeti jedinstvenu je koreografiju koja sadrži elemente plesa, balansiranja i žongliranja. Do 2008. godine Domagoj Oreški dan je provodio pred računalom i neprestano igrao igrice. No onda se sve promijenilo. Zbog oklade s tatom krenuo je vježbati žongliranje i trikove, naučio je osnove i nastavio razvijati svoj talent. 'To mi je kao 3D igrica uživo, cijelo tijelo je igraća konzola', rekao je Domagoj. Moramo naglasiti kako je Domagoj jedini sportski žongler u Hrvatskoj. Martina nije stigla pisati bilješke jer ju je Domagoj očarao svojim talentom. Danijela se složila s Martinom, ali nešto joj je nedostajalo malo u koreografiji.

Casper Magic ostavio nas je bez teksta i na rubu stolaca nakon točke 'Spaljena glava'. Milorad Mišković koji uz svoju asistenticu nastupa kao Casper Magic, već 25 godina nastupa na Međunarodnom dječjem festivalu Šibenik. Istaknuo je kako je oduvijek bio mađioničar jer se s time čovjek rađa. Otkrio je i to da ovakvu točku u ovom dijelu Europe još nitko nije izveo, a s time se slaže i njegova asistentica Kristina Jurić čijom zaslugom su se i prijavili na Supertalent. Mario je oduševljen nastupom. Ostao je bez teksta. Ni Danijela nije mogla pronači riječi. Malo se prepala gledajući točku. Ostala je u šoku. Martina je danas postala plavuša jer nije mogla skužiti kako to Casper radi.

Nera i Jambro, točnije Nera Mamić i Tomislav Jambrošević opustili su nas uz svoju točku Etta James - At last. Nera ima samo 17 godina, a već je 13 godina članica vokalnog ansabla Brevis. Iza sebe ima brojne nastupe po Hrvatskoj i inozemstvu, a u solo karijeri Jambro joj je od velike pomoći. Njih dvoje upoznali su se na jednoj gaži. Nera je Jambra dodala na fejs, a ostalo je već povijest. Martini je falilo vokalnog zakucavanja, a tome se tako veselila. Mislav se složio s Martinom i očekivao više. Danijela ih može zamisliti bilo gdje na svijetu.

Danko Ažić, imitator, pokazao nam je kako izgleda 'Celebrity Supertalent'. Danko se imitacijom počeo baviti još u školi, kasnije je krenuo sa snimanjem kratkih spotova, a kako su reakcije bile pozitivne, odlučio je ozbiljno poraditi na svom talentu. Morate priznati da nije lako imitirati čak osam različitih likova u samo jednoj točci., ali Danku je to pošlo za rukom. Za sebe kaže da osim ove neozbiljne ima i onu ozbiljnu stranu. Martina na žalost nije bila oduševljena Dankovim nastupom. Mislav se priklonio Martininom mišljenju. Volio bi vidjeti više provokacija. Mario se nije složio sa svojim kolegama i smatra da je Danko napredovao. Bio mu je fantastičan. 'Ja sam đubre ljubomorno u ovom trenutku' rekao je Mario.

Magazin Forbes 2014. godine Kseniyju Simonovu i njezinu umjetnost crtanja pijeskom kojom zarađuje za život, uvrstio je na listu 10 najzanimljivijih poslova na svijetu. Ova jedinstvena umjetnica odnijela je pobjedu u ukrajinskom Supertalentu 2009. godine kada je oduševila javnost vještom kombinacijom animacije, slikarstva i glazbe stvarajući svoj vlastiti jezik umjetnosti – jezik crtanja s pijeskom. Podsjetila nas je na svoju slavnu točku 'Uvijek si blizu'.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene