Velika imena

Doznajte tko je sve na playlisti Obamine inauguracije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Velik je popis izvođača koji nastupaju na svečanoj inauguraciji 44. američkog predsjednika, Baracka Obame.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Prvi ples Obama Pogled pun ljubavi rezerviran samo za jednu ženu!

Barack Obama položio je jučer svečanu prisegu za drugi mandat točno u podne po mjesnom vremenu na zatvorenoj ceremoniji u Bijeloj kući. No, danas ga čeka javna prisega.

>> Kakva vijest za Beyonce!

Beyonce, James Taylor i Kelly Clarkson samo su neka slavna imena koja uveličavaju drugu po redu inauguraciju Baracka Obame 21. siječnja. Beyonce će pjevati nacionalnu himnu. Upravo je ona 2009. godine na prvoj Obaminoj inauguraciji izvela pjesmu Ette James 'At Last' tijekom prvog plesa Baracka i Michelle.

>> Obama prisegnuo za drugi mandat

Taylor i Clarkson će izvesti 'America the Beautiful' i 'My Country Tis of Thee' na ceremoniji koja počinje danas u 17,30 po našem vremenu.

Alicia Keys, Brad Paisley, Usher, Katy Perry i mnogi drugi nastupili su preksinoć na dječjem koncertu povodom inauguracije. Stevie Wonder, Marc Anthony, John Legend, Far East Movement, Nick Cannon, gospel zbor Soul Children of Chicago te postava mjuzikla 'Glee'... svi su oni bili dio inauguracijskog vikenda i nastupa koji će obilježiti ovaj svečani čin.

Inauguracija će se održati na javnoj svečanosti na Capitol Hillu, kada će Obama prisegnuti na golemoj platformi kod zapadnog ulaza u Kongres s koje se pruža pogled na kilometarsku aveniju National Mall.

Za one koji ne mogu dočekati nastup najvećih zvijezda inauguracije, Obama je objavio playlistu izvođača koji ovih 'inauguracijskih' dana pjevaju za njega.

Sve ih na jednom mjestu pronađite na ovom linku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene