Nakon nekoliko mjeseci

Dosta joj je: 'Nogirala' Chrisa i nastavila sa svojim životom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uvijek će ga voljeti, ali više ne može biti s njim...

Iako se protekli mjesec šuškalo kako će Rihanna i Chris Brown pred oltar, prije nekoliko dana Chris Brown u radijski eter izjavio je kako su on i pjevačica prekinuli svoju vezu. Nije se znalo je li riječ o prvotravanjskoj šali ili je Chris bio ozbiljan, no bliski izvor pjevačici tijekom dana američkim medijima potvrdio je tu vijest.

Pogledaj i ovo showbuzz Fatalna RiRi Potukli se do krvi: 'Ja je*** ljubav tvog života'

Osim toga, izvor tvrdi kako je Rihanna prekinula s Chrisom te odlučila nastaviti svoj život gdje je stala prije nego se pomirila s Chrisom.

>> Nema srama ni pred mamom: Njezina 'zločesta' strana!

Podsjetimo, par je svoju vezu počeo još 2009. godine, a ubrzo se idila pretvorila u noćnu moru nakon što je Chris brutalno pretukao Rihannu, a slike procurile u medije.

Štoviše, pjevačica ga je tužila, a Chris je imao zabranu prilaska. Tijekom jednog intervjua, Brown je izjavio kako se dvije godine trudio dokazati ljepotici da to nikad više neće napraviti te da je naučio kontrolirati svoj bijes.

No, to očito nije bilo dovoljno da ova romansa potraje. Par se pomirio krajem prošle godine,a iako je izgledao da im cvijetaju ruže, bliski izvor tvrdi: 'Rihanna će uvijek voljeti Chrisa, ali je odlučila nastaviti sa životom bez njega te se posvetiti svojoj glazbenoj karijeri. Nema treće osobe u ovom odnosu, jednostavno više nije išlo'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene