Uskoro vjenčanje

Doris nam je potvrdila: 'Istina je da smo se zaručili!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa glumica Doris Pinčić koja je utjelovila Laru u hit seriji i privatno broji mnoge uspjehe.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Oglasila se o šuškanjima Doris Pinčić demantirala vijest da čeka treće dijete: ''Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja...''

Glumica Doris Pinčić u Novu je godinu ušla zaručena! Njezin dečko Boris Rogoznica se odvažio i pitao sudbonosno pitanje nakon godinu dana veze.

Prosidba se dogodila upravo preko božićnih praznika, a par je i prije nekoliko mjeseci snimio reklamu u kojoj Boris prosi ruku lijepe Zadranke.

'Istina je da smo se zaručili, još prije nekoliko mjeseci, ali smo to podijelili samo sa svojim najbližim prijateljima i obitelji, kao što ćemo to činiti i u budućnosti. Za nas je puno važnije da funkcioniramo u zajedničkom svakodnevnom životu od toga da svoj odnos definiramo riječima: zaruke, veza ili nekako treće. Volimo iskoristiti svaku priliku da se razveselimo i vrijeme provedemo s obitelji i prijateljima, pa je veselju pridonio i ovaj čin', rekla nam je Doris Pinčić.

>> Nevjerojatno na kakvoj se listi našao 'Larin izbor'

Doris je trenutno na odmoru od Larinog izbora u rodnom Zadru, Novu godinu je dočekala u Pragu s Borisom, a uskoro se vraća u Zagreb snimiti nove nastavke popularne serije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene