Kilometri nisu bitni

OSVOJIO DIVU SVIH DIVA "Zbog njega sam došla čak iz Splita"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegov neosporan talent osvojio je srce omiljene splitske pjevačice.

Damir Kedžo još je jednom dokazao da njegov talent nema granice. Njegov nastup u showu Tvoje lice zvuči poznato osvojio je publiku i gledatelje, a pred male ekrane prikovao je i divu Doris Dragović u koju se ovog puta Kedžo transformirao. Omiljena splitska pjevačica pozorno prati show koji joj uvijek izmami osmijeh na lice. Sinoć je taj osmijeh bio još i veći jer je na ekranu gledala "samu sebe".

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Damir me toliko razveselio svojom imitacijom da mi se u momentima činilo da je sličniji Doris Dragović od mene", kazala nam je Doris koja za simpatičnog Kedžu ima samo riječi hvale. "On je odavno
osvojio moje srce svojim velikim talentom. I nedavno sam iz Splita došla u Zagreb da bih ga gledala u predstavi „Pacijenti“ gdje me iznenadio i glumačkim talentom", dodala je pjevačica.

Najgledaniji TV show, priznaje, prati iz nedjelje u nedjelju jer u njen dom unosi posebnu energiju. "Iako je „Tvoje lice zvuči poznato“ strana licenca lokalpatriotski ću tvrditi da ovo što gledamo svake nedjelje na Novoj TV nema nigdje. Osim što je cijela ekipa postigla nevjerojatnu toplinu koja se prenosi u naše domove, a što ne gledamo tako često, fasciniraju me talenti tih divnih mladih ljudi koji su svaki put novi i neponovljivi", zaključila je pjevačica.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Doživite transformaciju zabave uz Vip!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene