Tenisačica Donna Vekić dosad nije u javnosti komentirala vezu sa Stanom Wawrinkom, ali više ne skriva koliko uživaju zajedno.

Galerija


Iako su na početku tajili svoju vezu, Donna Vekić i Stan Warwinka više ne skrivaju da uživaju zajedno. Naša tenisačica svom je partneru nedavno čestitala i rođendan preko društvenih mreža, a sad je prvi put, i to za švicarski Blick, otkrila poneki detalj o njihovoj vezi.

 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Vezani članci Lujo Končević (Foto: Dnevnik.hr) Nakon propale veze s bivšom misicom zgodni domaći glumac ljubi prateću pjevačicu Željka Bebeka Marc Anthony (Foto: Getty Images) KVIZ: Možete li pogoditi čiji su ovo bivši ljubavni partneri?

Donna je priznala da zbog treninga nemaju puno vremena jedno za drugo, ali i da su navikli na to te da se slobodne trenutke trude iskoristiti maksimalno.

 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

''Nije lako, ali ja imam svoj posao, on svoj. Naš je život jednostavno takav. Oboje volimo svoj posao i podrška smo jedno drugome i kad nismo zajedno. Mislim da smo poprilično dobri u tome'', zaključila je.

Što se tiče tenisa, otrila je da sanja o osvajanju Wimbledona, ali i da je svjesna da za to mora naporno vježbati.

''Pa, ljeto bi bilo savršeno kad bih ja osvojila Wimbledon, Hrvatska postala svjetski prvak, a onda nekoliko dana odmora na hrvatskoj obali'', zaključila je Donna.