Alan Hržica i don Damir Stojić posjetili su Split povodom Ultre. S mladim volonterima pjevali su i zabavljali se na ulici.


Molitvena zajednica Srce Isusovo okupila se u Splitu te se odlučila prirediti vlastitu zabavu na ulicama grada. Kako bi dokazali da na Ultri nema mjesta samo nemoral, udružili su se i zapjevali, a sve su objavili i na Facebooku. Ogranku Ultre pridružio se i svećenik i kapelan, don Damir Stojić, u društvu Alana Hržice.

Vezani članci Ultra Europe Festival (Foto: PIXSELL) Ne smetaju ni veće cijene ni golotinja: Ultra Europe Festival spojio čak i svećenike i partijanere! Ivo Perkušić i Ana Gruica (FOTO:PR) Poznati Hrvati partijali na Ultri: Među viđenima i nekoliko neočekivanih lica

Poznat po brojnim bizarnim izjavama, ovog puta je izjavio da ima Boga na Ultri te se pridružio mladima na ulicama Splita, u pjesmi i upućivanju onih koji to žele da odu u crkvu na organizirane ispovijedi.

Da podsjetimo, splitsko-makarska nadbiskupija nedavno je objavila da će prilikom održavanja Ultre otvoriti vrata svojih crkava za molitvu i sakrament pomirenja.