Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šetnja riječkim Korzom mnogo je ugodnija otkako na njemu redovito boravi ulični svirač, 21-godišnji Dominik Hešter.


Dominik Hešter, porijeklom iz sela Palešnik pored Garešnice, u Rijeku se doselio prije godinu dana i odlučio je uspjeti u glazbenoj industriji.

Veliki je zaljubljenik u glazbu, još veći talent - što se može čuti tijekom svakodnevnih šetnji Korzom, a živi od onaga što zaradi svirkom.

'Nemam glazbenog uzora u nekoj osobi, moja je inspiracija ljubav prema glazbi. Bilo je i teških dana, hladnih i gladnih, ali nikada nisam odustao od glazbe. Dvije sam godine išao u glazbenu školu, naučio osnove i dalje sam sam učio akorde. Najveća mi je nagrada sreća prolaznika ili kada djeca zastanu i plešu. Bilo je različitih reakcija, loših koje nisu ni za prepričavanje i onih poticajnih. Jedan je prolaznik bio toliko dirnut da je istresao cijeli novčanik', izjavio je Dominik Heštera za Novi list u nadi kako će zimu provesti u toplom.

Angažman za svirku zasad nema. Kaže kako bi volio svirati po klubovima pogotovo sad kad je na ulici hladno.

Više o Dominiku možete doznati na njegovoj Facebook stranici The Dodo acoustic, a u priloženom videu pogledajte jedan od njegovih nastupa.

Vezani članci Ukrašavanje bundeva Još uvijek stignete ukrasiti bundeve za Noć vještica, a oni vam mogu poslužiti kako inspiracija Coraline Snimila jezivu transformaciju u lik iz crtića, pogledajte nevjerojatni rezultati

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook