Ako osobi kojoj ste poklonili svoje srce ne znate kako reći koliko je beskrajno i predano volite, možda je upravo mali znak pažnje iz ponude zlatarni ZAKS upravo ono što tražite.


Bez brige, nakit iz ponude ZAKS-a je zaista raznovrstan i može se uklopiti u ama baš svaki budžet! Ali zašto ZAKS I zašto pokloniti baš nakit, a ne nešto drugo? Zato što cvijeće uvene, torta bude pojedena, a nakit od zlata ili srebra kakav se može naći u svim poslovnicama ZAKS-a trajne je vrijednosti. Stoga, slijedi top lista poklona za Valentinovo za svačiji džep, u rasponu od 3.630 do samo 90 kuna - uživajte!

Privjesak srce s biserom
Razigrane linije moderno dizajniranog privjeska u obliku srca u svome središtu čvrsto drže biser, prenoseći snagu osjećaja osobe koja vam je ovo poklonila. Vi ste za nju biser čiju ljepotu i život će čuvati svojim čvrstim zagrljajima.
Cijena 90 knCirkonsko srce
Srce kao klasičan simbol ljubavi u zaigranoj interpretaciji naših dizajnera nakita postaje dopadljivi modni detalj, ali i nježan podsjetnik na to da tamo negdje postoji netko tko vas voli i jedva čeka vidjeti.
Cijena 99 knSrebrni privjesak optočen cirkonima
Naravno, uvijek postoje oni koji se prave da im Valentinovo ne znači ništa, ali još uvijek vole dobiti taj mali posebni zalog ljubavi. Takvima je najbolje pokloniti slatku, minimalnu, ali opet lijepu ogrlicu s privjeskom čiji će sjaj podsjećati kako se osjećaju uz vas. Sjajno, nego kako!
Cijena 108 kn

Srce u srcu
Ljubav nikada nije jednostavna i glatka, pa bi vas ovo kompleksno srce u svakom trenu trebalo podsjećati na sve stvari koje zapravi čine ljubav. Izrađeno od srebra s ugrađenim cirkonima, istovremeno je i lagano i teško − kao pravi osjećaj ljubavi. Poklonite ga od srca.
Cijena 108 kn

Ključić od tvog srca
Kao što se davno pisalo u spomenare i leksikone, ovaj ključić na srebrnom lančiću služi tome da neku osobu zaključate u svoje srce kako bi zauvijek ostala s vama, čak i kad nije uz vas. Romantičan poklon za sve pjesničke duše.
Cijena 126 knDva spojena srca
Svi znaju da je za ljubav potrebno dvoje, a ako ste vi te sreće da ste pronašli svoju bolju i ljepšu polovicu, ovaj privjesak na lančiću će vam pomoći da to kažete kad više nemate dovoljno riječi.
Cijena 169 knOgrlica s privjeskom za dvije male fotografije
Ovakve su privjeske nosile naše bake, kako bi u njima, blizu srca, isprva držale djedovu sliku, a kasnije je zamijenile sa slikama djece i unučadi. Bezvremenski romantični klasik, ovaj lančić s privjeskom nosi toplu mješavinu osjećaja i nostalgije, kao romantične ljubavi iz crno-bijelih filmova. Zapečatite je poljupcem i nadopunite fotografijom za potpuni dojam.
Cijena 366 kn
Komplet: privjesak i naušnice srca

Srebrno srce optočeno cirkonima jednako je delikatno i krasno oko vrata kao i na ušima, a s dvije opcije na raspolaganju, lakše ćete ih moći kombinirati uz druge modne dodatke. Ovaj komplet idealan je poklon za žene koje nikad nemaju što obući.
Cijena 414 knOvalne rustikalne naušnice
Napravljene po uzoru na neka prošla vremena, ove naušnice najbolje pristaju osobama srcolikog oblika lica. Njima možete podići strogu poslovnu kombinaciju, ali se dobro slažu i s večernjim haljinama.
Cijena 606 knSrebrna narukvica s markezitima
Korišteni već u antičkoj Grčkoj, a posebno popularni u viktorijansko doba, markeziti se često kombiniraju sa srebrom. Njihov sjaj podići će svaku odjevnu kombinaciju. Ova decentna narukvica je idealan poklon za sve uzraste i može se nositi u svim prilikama.
Cijena 1.155 knSrebrni privjesak sa cirkonima
Zabluda da ljubav leži u srcu još uvijek nije promijenila ulogu srca kao simbola ljubavi, pa ako želite nekome reći da ga ili ju volite najviše na svijetu, ovo srce od srebra i cirkona trebalo bi biti dovoljno veliko. Masivan i zamjetan privjesak može se skrivati ispod košulje na poslu, ali i privlačiti pažnju uz večernje haljine.
Cijena 1.911 knZlatni prsten zanimljivog dizajna
Ako niste znali, prstenje se najčešće nosi na četvrtom prstu lijeve ruke, zato što tuda prolazi vena amoris, od milja zvana vena ljubavi koja seže ravno do srca. Ovako raskošan i velik prsten nosi se najčešće u posebnim prigodama i romantičnim izlascima.
Cijena 3.454 knZlatne naušnice u obliku srca
Moderne i minimalističkog dizajna, a opet u obliku srca, univerzalnog simbola ljubavi, ove će naušnice od bijelog zlata istaknuti liniju vrata, što ih čini idealnim za one koje svoju ljepotu ne žele skrivati.
Cijena 3.630 knViše informacija potražite na www.zaks.hr