Little Mix

Dolazi novi ultrapopularni girl band!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon fantastičnog uspjeha muškog teen banda One Direction, dečki su dobili i žestoku konkurenciju i to ženskih vršnjakinja.

Riječ je o ženskom bendu Little Mix kojeg čine Jade, Perrie, Jesy i Leigh-Anne!  U prodaji je njihov dugoočekivani teen album 'DNA' koji je najavljen singlom 'Wings'!

A sve je počelo kad su djevojke pobijedile na X Factor natjecanju 2011. godine. Bio je to ujedno i prvi girl band koji je pobijedio na tom natjecanju talenata.

Premda su se cure prvobitno natjecale kao solistice, X Factor im je pružio drugu šansu tako što ih je spojio u bend. Na kraju se to pokazalo kao dobitna kombinacija, a kemija između cura je neupitna.

Debitantski singl 'Cannonball' Damiena Ricea izašao je digitalno jutro nakon pobjede. Kako je izgledao njihov nastup, možete pogledati OVDJE. Pogledaj i ovo showbuzz Presretne obožavateljice Na iznenađenje mnogih: Skinuo se samo u bokserice!

Cure marljivo rade i idućih par mjeseci predstavljaju svoj album 'DNA' diljem SAD-a i Europe, a tijekom ljeta će nastupati na svim velikim engleskim festivalima kao: V, Isle of Wight, Radio 1 Big Weekend, Alton Towers Live i North East Live.

'DNA' POPIS PJESAMA:

1. Wings
2. DNA
3. Change Your Life
4. Always Be Together
5. Stereo Sold
6. Pretend It's Ok
7. Turn Your Face
8. We Are Who We Are
9. How Ya' Doin'?
10. Red Planet
11. Going Nowhere
12. Madhouse

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene