'Carstvo Velikog Oza'

Dnevnik.hr donosi prvu scenu avanturističkog 3D spektakla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo na portalu Dnevnik.hr pogledajte prvu dostupnu scenu iz filma koja otkriva raskoš produkcije, ali i činjenicu da se radi o pravoj humorističnoj avanturi.

Redatelj originalne Spider-Man trilogije, Sam Raimi te genijalna glumačka postava koju predvode James Franco ('127 sati'), Mila Kunis ('Crni labud'), Michelle Williams ('Moj tjedan s Marilyn') i Rachel Weisz ('Brižni vrtlar') udružuju snage i direktno iz studija Walt Disney Pictures donose nam najnoviji avanturistički 3D spektakl – 'Carstvo Velikog Oza'!

Pogledaj i ovo showbuzz Zna prave trikove Hollywoodski zavodnik postao je mađioničar

Da je riječ o velikom filmu potvrđuju činjenice da je James Franco morao postati pravi mađioničar kako bi što bolje odglumio ulogu čarobnjaka Oscara Diggsa koji (ne)sretnom igrom slučaja završi u prekrasnoj zemlji Oz kao i to da je super-popularna pjevačica Mariah Carey samo za film snimila svoj novi single 'Almost Home' koji je ovoga tjedna službeno i objavljen.

Film 'Carstvo Velikog Oza' u hrvatska kina stiže 7. ožujka, dan prije nego što će zaigrati u američkim kinima. Osim u multipleksima Cineplexx i CineStar, film 'Carstvo Velikog Oza' prikazivat će se i u zagrebačkom IMAX kinu.

Sinopsis:
Nakon što Oscar Diggs (James Franco), mađioničar iz cirkusa upitnog morala, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući mu slava i bogatstvo stoje pred nosom… Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) i Glindu (Michelle Williams) koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali. Nevoljko uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobiranja – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene