Turisti na brodu (Screenshot:Facebook)
Turisti na brodu (Screenshot:Facebook)

Dj Chris O'Tolle nije ni slutio da će njegov potez izazvati kaos na društvenim mrežama.


Šaliti se i izrugivati na račun nečije nevolje i nesreće nikad nije bilo uredu. No, upravo to je učinio DJ koji je s turistima partijao na brodu na Mallorci. Našalio se na račun miljuna Sirijaca koji su morali napustiti svoje domove zbog rata.

Dok su mladi plesali u ritmu elektronske glazbe, DJ-a Chris O'Toole ih je zamolio za trenutak tišine kako bi pustio nacionalnu himnu Sirije. I sve bi bilo u redu da nije pustio pjesmu 'Runaway' švedskog elektronskog dvojca Galantisa, a tursiti su nesmetano dalje nastavili plesati.

Turisti na brodu (Screenshot: Twitter)

Video je ubrzo završio na Facebooku i izazvao bijes mnogih. Ubrzo je uklonjen, ali ga je netko postavio na Twitter gdje su ljudi bili jednako zgroženi ovim sramotnim postupkom.

O cijelom slučaju oglasio se i DJ. 'Stvari koje radim u svom poslu  riskantne su u većini slučajeva. Šale koje izvodim najčešće su dobro prihvaćene budući da moja publika ima sličan smisao humor kao i ja. Ovaj tjedan je jedna moja šala postala viralna i ja se ispričavam ako je nekoga uvrijedila. Imam puno razumijevanja i empatije za situaciju u Siriji pa razumijem da je nekoga mogla uvrijediti', napisao je na svom profilu Chris O'Tolle.