Ekipa iz Coldplaya podijelila je video dječaka koji plače na njihovom koncertu. Na koncert su ga doveli mama i tata, jer je Coldplay njegov omiljeni bend.


Ako vam ništa nije u posljednje vrijeme izmamilo suze na lice, ovaj video to će garantirano učiniti. Naime, prikazuje autističnog dječaka i njegovog oca na koncertu njihovog omiljenog benda. Tata i sin posjetili su svirku Coldplaya, a videom s koncerta pomeli su internet.

Vezani članci Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Kći Gwyneth Paltrow mogla bi jednog dana osvajati najpoželjnije holivudske frajere kao mama Slika nije dostupna Pogledajte ovo! Frajer držao transparent, Chris ga pozvao na stage, a onda... Wow!

Toliko, da je na nju reagirao čak i sam Coldplay. Luis Vazques poveo je obitelj na koncert, i snimao svog sina, koji se od sreće i ganuća rasplakao. Sva lepeza emocija vidjela se na licu dječaka, koji je slušao 'Fix You' i ridao. Ubrzo je na dječakovu reakciju emotivno reagirao i tata, koji je zagrlio dječaka i pjevao mu. Luis je potom video objavio, poručivši da su on i supruga odlučili ovo podijeliti sa cijelim svijetom.

Otad milijuni ljudi putem društvenih mreža dijele i gledaju ovaj video. Predivni video došao je do slavnog benda, pa su video podijelili na svojoj službenoj stranici, a poslali su i poruku tati i sinu. 'Zbog ovakvih stvari - sve se isplati', napisali su dečki i pozdravili Luisa te njegovog predivnog dječaka.