dosta mu je narodnjaka

Direktno iz Dubaija: Splićanin s poznatim reperom osvaja scenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marin Novaković svojim glazbenim izričajem ima namjeru pokoriti regionalnu estradnu scenu.

21-godišnji Marin Novaković novo je ime na našoj glazbenoj sceni. Mladi Splićanin danas je premijerno objavio svoj prvi singl "Sahara" koji je za njega napisao poznati srpski reper Stefan Đurić - Rasta. Spot za pjesmu sniman je u Dubaiju iako su prvi planovi bili drugačiji.

"Trebali smo snimati u Egiptu jer se pjesma zove Sahara, no zbog terorističkih napada koji su se u to vrijeme tamo događali odlučili smo spot snimiti u Dubaiju. Snimali smo četiri dana, a za spot je zaslužan redatelj Vanja Ulepić", kaže za Dnevnik.hr Marin Novaković.

Glazbom se bavi već dugo, a estradnim vodama odlučio je zaploviti u listopadu prošle godine i to uz Rastino glazbeno mentorstvo.  "Sve se odvilo nekako preko noći, otišao sam u njegov studio u pravi trenutak. Tražio je nekoga tko još nije poznat, neko novo lice... Sve se savršeno poklopilo", otkriva mladi pjevač. Svojim glazbenim izričajem nastoji promijeniti regionalnu glazbenu scenu za koju smatra da je prepuna turbofolka, a svojom prvom pjesmom na dobrom je putu da to i ostvari.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene