Pobjednik prvog izbora za dječju pjesmu Eurovizije niže uspjehe izvan granica Hrvatske.


Pjevač Dino Jelusić hrabro korača glazbenim vodama izvan naših granica i niže uspjeh za uspjehom.

Pobjednik prvog izbora za dječju pjesme Eurovizije nakon nedavne pobjede na najvećem svjetskom festivalu pjevača New Wawe u Sočiju ostvario je još jedan veliki uspjeh. Mladi Zagrepčanin postao je član slavnog američkog benda Trans-Siberian Orchestra s kojim uskoro kreće na turneju po Americi u više od 50 gradova.

Bend ima osnovnu postavu od 18 članova među kojima su brojna poznata imena poput Joela Hoekstra gitarista i pjevača grupe Whitesnake, Paula O'Neilla i Alexa Skolnicka.

Vijest o ulasku u popularni sastav Dino je objavio na svom Facebooku.

'Mislim da je vrijeme za najveću objavu dosad. Dakle, u 4. mjesecu sam se našao na privatnoj audiciji u Morrisound Studiju, Tampa, Florida, za bend Trans-Siberian Orchestra. 5 dana studija, 20 sati pjevanja, od bluesa, soula, do najtvrđeg metala. Nakon 2 mjeseca sam dobio poruku da sam jedan od dvojice pjevača koji su prošli audiciju. Znači od ove godine, na turneju idemo Mats Levén (Therion, Adagio, Candlemass, Yngwie Malmsteen) i ja. Turneja traje 2 mjeseca (i tako svake godine) po cijeloj Americi, počevši na Floridi, sa završetkom u Seattle-u', stoji između ostalog u objavi.

TSO je američki progresivni rock bend koji po mnogima već godinama radi najveći rock spektakl koji se može vidjeti. Njihovi albumi imaju milijunsku nakladu, a za glazbeno-vizualni spektakl koji priređuju publici uvijek se traži karta više.