USPORNOST SE ISPLATI

KAKAV KRALJ! Pobjednik dječjeg Eurosonga postao član slavnog američkog benda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjednik prvog izbora za dječju pjesmu Eurovizije niže uspjehe izvan granica Hrvatske.

Pjevač Dino Jelusić hrabro korača glazbenim vodama izvan naših granica i niže uspjeh za uspjehom.

Pogledaj i ovo Dino Jelusić nije mu lako Dino Jelusić upozorio obožavatelje na laži koje kruže društvenim mrežama: "Ovo je otišlo na novi nivo!"

Pobjednik prvog izbora za dječju pjesme Eurovizije nakon nedavne pobjede na najvećem svjetskom festivalu pjevača New Wawe u Sočiju ostvario je još jedan veliki uspjeh. Mladi Zagrepčanin postao je član slavnog američkog benda Trans-Siberian Orchestra s kojim uskoro kreće na turneju po Americi u više od 50 gradova.

Bend ima osnovnu postavu od 18 članova među kojima su brojna poznata imena poput Joela Hoekstra gitarista i pjevača grupe Whitesnake, Paula O'Neilla i Alexa Skolnicka.

Vijest o ulasku u popularni sastav Dino je objavio na svom Facebooku.

'Mislim da je vrijeme za najveću objavu dosad. Dakle, u 4. mjesecu sam se našao na privatnoj audiciji u Morrisound Studiju, Tampa, Florida, za bend Trans-Siberian Orchestra. 5 dana studija, 20 sati pjevanja, od bluesa, soula, do najtvrđeg metala. Nakon 2 mjeseca sam dobio poruku da sam jedan od dvojice pjevača koji su prošli audiciju. Znači od ove godine, na turneju idemo Mats Levén (Therion, Adagio, Candlemass, Yngwie Malmsteen) i ja. Turneja traje 2 mjeseca (i tako svake godine) po cijeloj Americi, počevši na Floridi, sa završetkom u Seattle-u', stoji između ostalog u objavi.

TSO je američki progresivni rock bend koji po mnogima već godinama radi najveći rock spektakl koji se može vidjeti. Njihovi albumi imaju milijunsku nakladu, a za glazbeno-vizualni spektakl koji priređuju publici uvijek se traži karta više.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene