Diego Siqueira, talentirani plesač čiju smo izvedbu imali prilike vidjeti u Supertalentu, nesebično je odlučio podijeliti svoj talent sa slučajnim prolaznicima. Dvije mlade djevojke, Anamaria i Ivana, spremno su pristale na plesni izazov.

Galerija


 

Iako Diego Siqueira, plesač iz Brazila koji u Hrvatskoj živi već osam godina, smatra da njegov talent može naučiti svatko, većinu svog dana posvećuje brušenju svog znanja. Počeo je plesati u dobi od šest godina, a profesionalno se plesom bavi više od deset godina. Uz svakodnevni dvosatni plesni trening, vježba i u teretani, a dio vremena provodi i na satovima joge.

Da u hip hop plesu ima talenta vidljivo je na prvi pogled, međutim testirali smo Diega kako bismo saznali može li svoj talent prenijeti na druge. Anamaria i Ivana koje imaju malo plesačkog iskustva prilično su se dobro snašle. Diego kaže kako su plesači u Hrvatskoj izrazito strastveni i posvećeni dobrim rezultatima.

Huawei P20 Pro/bokeh opcija
Snimljeno s Huaweijem P20 Pro/bokeh opcija (Foto: Nova Studio)

"Dvije godine su osnova. Na početku sve je teško jer sve djeluje drugačije i moraš naučiti nešto što nikad nisi prije radio. U dvije godine možeš vidjeti da se nešto mijenja. Mislim da to može svatko, ali se za to moraš boriti", kaže Diego.

Slow-mo opcija
Slow-mo opcija (Foto: Nova Studio)

Osim naših kamera, cijeli proces učenja pratili smo i Huaweijem P20 Pro i njime isprobali slow-mo opciju pri snimanju te hybrid zoom i bokeh opciju pri fotografiranju.

Rezultate Digeovog prenošenja talenta na druge pogledajte u videu.

Vezani članci Darija Brnić (Foto: Screenshot) Sigurno je da ovakvo nešto dosad nismo vidjeli: Nastup ove djevojke podijelio je žiri i publiku Irma Vujić (Foto: Screenshot Youtube) Polugola Irma twerkala je i pokazala što može s guzom u spotu naše poznate grupe