Kako su se snašle?

Diego Siqueira u plesačkom 'troboju': Dvije slučajne prolaznice pristale na njegov izazov

Diego i djevojke u plesnom izazovu Diego i djevojke u plesnom izazovu Nova Studio 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Diego i djevojke u plesnom izazovu Snimljeno s Huaweijem P20 Pro/bokeh opcija Slow-mo opcija +0 Diego Siqueira Galerija

Diego Siqueira, talentirani plesač čiju smo izvedbu imali prilike vidjeti u Supertalentu, nesebično je odlučio podijeliti svoj talent sa slučajnim prolaznicima. Dvije mlade djevojke, Anamaria i Ivana, spremno su pristale na plesni izazov.

 

Iako Diego Siqueira, plesač iz Brazila koji u Hrvatskoj živi već osam godina, smatra da njegov talent može naučiti svatko, većinu svog dana posvećuje brušenju svog znanja. Počeo je plesati u dobi od šest godina, a profesionalno se plesom bavi više od deset godina. Uz svakodnevni dvosatni plesni trening, vježba i u teretani, a dio vremena provodi i na satovima joge.

Da u hip hop plesu ima talenta vidljivo je na prvi pogled, međutim testirali smo Diega kako bismo saznali može li svoj talent prenijeti na druge. Anamaria i Ivana koje imaju malo plesačkog iskustva prilično su se dobro snašle. Diego kaže kako su plesači u Hrvatskoj izrazito strastveni i posvećeni dobrim rezultatima.

Snimljeno s Huaweijem P20 Pro/bokeh opcija Snimljeno s Huaweijem P20 Pro/bokeh opcija Foto: Nova Studio

"Dvije godine su osnova. Na početku sve je teško jer sve djeluje drugačije i moraš naučiti nešto što nikad nisi prije radio. U dvije godine možeš vidjeti da se nešto mijenja. Mislim da to može svatko, ali se za to moraš boriti", kaže Diego.

Slow-mo opcija Slow-mo opcija Foto: Nova Studio

Osim naših kamera, cijeli proces učenja pratili smo i Huaweijem P20 Pro i njime isprobali slow-mo opciju pri snimanju te hybrid zoom i bokeh opciju pri fotografiranju.

Rezultate Digeovog prenošenja talenta na druge pogledajte u videu.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (FOTO: Facebook) Trnovit životni put Nekad nije imao za jesti, preživljavao je s onime što je imao, a danas je uspješan i pomaže drugima
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene