Denis Rajčić prvi je fitness model koji je donio zlatnu medalju za Hrvatsku u ovom sportu.


Hrvatska je po prvi puta dobila svog fitness modela! Ovu prestižnu titulu ponio je Denis Rajčić na nedavno održanom Prvenstvu Balkana u Bodybuildingu i fitnessu bez dopinga u BiH.

Vezani članci Slika nije dostupna Smijeh je lijek, klikni i budi zdrav Slika nije dostupna Tako seksi: Mnogi se pitaju je li uopće - stvarna?!

Denis se publici predstavio u tri izlaska. Prvi put oduševio je elegantnom muževnom odjećom, drugi puta sportskim izgledom, a posljednji put na pistu je izašao u kupaćim hlačicama i ostavio bez teksta žiti,  brojne pripadnice nježnijeg spola.

Osim besprijekornim izgledom, Denis je žiri osvojio i svojim plesnim umijećem.

"Kategorija u kojoj sam se natjecao spoj je sporta i showa u kojoj natjecatelji mogu pokazati svoj talent. Ja sam se odlučio za ples", otkrio je Rajčić koji je naposljetku okrunjen zlatnom medaljom.

"Nevjerojatan je osjećaj kad himna svira samo za tebe te vjerujem da će mi ova pobjeda otvoriti mnoga vrata u svijetu fitnessa. Naravno to će mi još veći vjetar u leđa da dam sve od sebe i postanem još bolja verzija sebe", zaključio je Rajčić za kraj.