Ispovijest slavne pjevačice

Tek joj je 25, a iza nje je pravi pakao ovisnosti: ''Već u 9 ujutro pila sam čistu votku i povraćala u autu''

Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Profimedia) +0 Demi Lovato (Foto: Getty Images) Galerija

Demi Lovato godinama se borila s ovisnosti o alkoholu i drogi, a danas o problemima iz prošlosti sve češće govori u javnosti.

Demi Lovato nedavno je proslavila šest godina bez ovisnosti o drogi i alkoholu. 25-godišnja pjevačica svojim primjerom nastoji biti motivacija drugima, pa tako nerijetko o svojim problemima progovara i javno.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Instagram) Nastradao nedužan Izbila mu zub! Slavna pjevačica prekinula vezu pa višak energije ispucala na treneru boksa

"Na jučerašnji dan bilo je točno šest godina otkako sam u 9 sati ujutro pila votku iz bočica Spritea i povraćala u automobilu", kazala je Demi publici tijekom koncerta u Brooklynu, piše Daily Mail.

"Kroz glavu mi je prošlo: Ovo više nije slatko, ovo više nije zabavno, ista sam kao svoj otac", dodala je pjevačica i otkrila da je tada shvatila da mora potražiti pomoć.

"To je bio trenutak u kojem sam shvatila da se nešto mora promijeniti. Napravila sam puno promjena u životu i razlog zbog kojeg sam toliko otvorena u vezi s tim jest to što su među nama ljudi koje se boje zatražiti pomoć. Želim im svima pokazati da je to sasvim u redu. Mentalno je zdravlje nešto o čemu svi moramo razgovarati i maknuti stigmu s njega", zaključila je Demi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene