Demi Lovato godinama se borila s ovisnosti o alkoholu i drogi, a danas o problemima iz prošlosti sve češće govori u javnosti.

Galerija


Demi Lovato nedavno je proslavila šest godina bez ovisnosti o drogi i alkoholu. 25-godišnja pjevačica svojim primjerom nastoji biti motivacija drugima, pa tako nerijetko o svojim problemima progovara i javno.

Vezani članci Alkotestiranje, ilustracija Policajci kontrolirali promet pa ih šokirala pijana vozačica: Usred bijela dana napuhala 3,77 promila Demi Lovato (Foto: Instagram) Prošlog ljeta pronašli su ju na podu vile, a danas živi zdravo i upravo je pokazala novog dečka

"Na jučerašnji dan bilo je točno šest godina otkako sam u 9 sati ujutro pila votku iz bočica Spritea i povraćala u automobilu", kazala je Demi publici tijekom koncerta u Brooklynu, piše Daily Mail.

"Kroz glavu mi je prošlo: Ovo više nije slatko, ovo više nije zabavno, ista sam kao svoj otac", dodala je pjevačica i otkrila da je tada shvatila da mora potražiti pomoć.

"To je bio trenutak u kojem sam shvatila da se nešto mora promijeniti. Napravila sam puno promjena u životu i razlog zbog kojeg sam toliko otvorena u vezi s tim jest to što su među nama ljudi koje se boje zatražiti pomoć. Želim im svima pokazati da je to sasvim u redu. Mentalno je zdravlje nešto o čemu svi moramo razgovarati i maknuti stigmu s njega", zaključila je Demi.