Hoćemo još fotki!

Melem za ženske oči: Poslije vatrenog ludila golišavi Lovren s morske lokacije poručuje: ''Eee, sad laganini''

Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Getty Images) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +0 Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Za naše Vatrene slijede dani zasluženog odmora.

Za naše Vatrene slijede dani odmora.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren Sve je naljutio Nakon urnebesnih reakcija na izjavu Dejana Lovrena o Baby Lasagni javio se i naš političar, je li aludirao na nogometaša?

I to sasvim zasluženo nakon svega što se u njihovim životima događalo posljednjih mjesec dana - od Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji na kojem je Hrvatska završila na sjajnom drugom mjestu do spektakularnih dočeka po cijeloj Hrvatskoj.

29-godišnji Dejan Lovren nakon Zagreba dočekan je i u Karlovcu, u kojem su ga prihvatili kao da je njegov grad - tamo je odrastao, družio se s prijateljima, ali i počeo igrati nogomet.

No sada je na red stigao odmor od nogometa i feštanja, što je zaključio i sam Dejan na svojim Instagram pričama. "E, sad odoh napokon na zasluženi odmor", prvo je objavio fotografiju iz automobila, a zatim s nepoznate morske lokacije.

 

"E, sad laganini", napisao je na golišavu fotografiju koja će usrećiti pripadnice ljepšeg spola, jer ipak se Dejan opravdano smatra jednim od najatraktivnijih domaćih nogometaša.

Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Na fotografiji smo dobili još jedan uvid u njegove brojne tetovaže na rukama, a ako je netko veliki ljubitelj tinte, onda je to također branič engleskog Liverpooola. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene