Snove satko sam od ulica

Dečki snimili hit - ovo su reper Ludin i Bojan Jambrošić!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bojan Jambrošić i reper Ludin odlučili su udružiti snage i napraviti duet.

Pjesma 'Snove satko sam od ulica' treći je singl s najnovijeg istoimenog Ludinovog albuma, a do suradnje je došlo na inicijativu repera kojeg je oduševio vokal mladog glazbenika.

Pogledaj i ovo Dora (FOTO: Pixell) Internet gori Gledatelji komentiraju Doru na društvenim mrežama: ''Roko je zaista bio najbolji''

Bojan Jambrošić i reper Ludin su ovih dana snimili i video spot, a pod redateljskom palicom Mateja Matijevića iz Slavonskog Broda, snimali su ga na neboderu Zagrepčanke, jednom od najviših u Hrvatskoj te na brojnim zagrebačkim ulicama. Spot bi trebao biti gotov kroz nekoliko dana.

>> 'Mi nemamo za ponuditi 'ni cice ni guzice', samo svoje glasove'

'Na snimanju je bilo savršeno. Redatelj je imao dobre ideje, a Bojan i smo se oko svega složili. Ovo je tek dio onoga što pripremam. Nakon ovoga krećem u stvaranje pravog ljetnog hita', otkrio je reper Ludin. Bojan nije prvi popularni glazbenik s kojim Ludin surađuje.

Nakon obrade Belanove pjesme 'Vino noći', reper je imao i duet s Ivanom Radovniković te Generalom Woo. Sudeći po fotografiji sa snimanja, Bojan je s Ludinom snimio pjesmu za vruće ljetne dane, ali i drastično skinuo kilograme. Uz dobru pjesmu, dečki moraju misliti i na dobar izgled.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene