Davor Gobac prokomentirao je Lanu Jurčević u svom osebujnom stilu.


Osebujnog Davora Gopca u sinoćnoj emisiji utjelovila je sjajna Lana Jurčević. Pjevačica se potpuno uživila u lik frontmena Psihomodo popa i pokazala svoju rokersku stranu. Pjesmom "Ja volim samo sebe" Lana je izazvala pravi delirij u publici, a viđenim je bio zadovoljan i sam Davor Gobac.

Vezani članci Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Otkrivamo tko su kandidati čije ćemo transformacije gledati u omiljenom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''! Maja Šuput i Frano Ridjan Uskoro kreće show ''Tvoje lice zvuči poznato'': Donosimo kakvi vas noviteti očekuju u novoj sezoni!

"Zgodan momak je taj Gobac, baš seksi. Meni se sviđa kad se baca po podu, kad ono glumi kao da.. znaš ono... Baš je seksi. Inače ozbiljno govoreći ovo je možda i najbolje odglumljena uloga Psihomodo popa. Sviđa mi se! Bravo mlada damo", prokomentirao je Gobac u svom stilu.

Osim legendarnog Gobca, Lana je osvojila i članove žirija. „Znači fizički je bilo fenomenalno. Glasovno je bilo vrlo blizu fenomenalnog!“, rekao je Navojec. Tomo, kojeg veže dugogodišnja suradnja s Gobcem, istaknuo je da je pogodila bit nastupa: „Pogodila si njegovu atmosferu, energiju i veselost koju on ima, što je najvažnije.“ Ivan Zak je komentirao: „Vidim da je Lana roker u duši jer ovo se ne može glumit. To imaš, nosiš u sebi, imaš urođeno i onda se rasplamsa ovdje u showu i vidiš zapravo pravo lice!“.