''Svi su me čudno gledali''

Bio je u komi, ostao bez pola lubanje, jedva se izvukao, no danas radi nevjerojatne stvari i ne odustaje

David Prajz (FOTO: Facebook) David Prajz (FOTO: Facebook) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju David Prajz (FOTO: Facebook) David Prajz (FOTO: Facebook) David Prajz (FOTO: Dnevnik.hr) +0 David Prajz (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

David Prajz živi s plastičnom lubanjom, a njegova je priča nevjerojatna.

David Prajz i Tin Hadžiomerspahić mnoge su oduševili svojim nastupom na Supertalentu, no malo njih zna što se krije iza ovog dvojca koji je nevjerojatan u disciplini extreme rollers.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Naime, naizgled radi se o dvojici običnih mladića iz kvarta, no jedan od njih ima priču od koje ćete se naježiti. David je imao čak četiri operacije glave, a veći mu je dio lubanje od plastike. Ovaj mladić ispričao nam je svoju strašnu priču, no ona ga svejedno nije natjerala da odustane od ekstremnog rolanja.

''Otišao sam na natjecanje s majkom i bratom. To je bilo u Pečuhu, u Mađarskoj. Pobijedio sam u kategoriji amater i nakon toga sam želio napraviti jedan trik za gledatelje. Nisam imao kacigu. Pao sam na glavu, a potom sam pao u komu. Tamo je bio jedan doktor pa mi je on pomogao da ne padnem u nesvijest. Pukla mi je glavna arterija u glavi. Bio je to golemi hematom. Velik dio lubanje trebalo je odrezati. U bolnici sam bio 15 dana, a od toga pet dana u komi. Godinu dana nisam imao dio glave, pa sam u školu išao s kapom. Svi su me čudno gledali, a doživio sam i situaciju kada me jedan dečko zaustavio i mislio da glumim nešto, da imam lažne ožiljke. Tek nakon što se tkivo oporavilo vratili su mi dio lubanje i ja sam se vratio opet na scenu. Nažalost, tijelo je odbacilo to tkivo i opet mi je nastala rupa u glavi, pa sam opet morao ići na operaciju. Bio sam na četiri operacije'', opisao je David nevjerojatnu životnu priču iz koje je izašao jači no ikad.

''Nakon svega toga preselio sam se k roditeljima u Njemačku. Otišao sam u Bavarsku i neko maleno selo gdje nije bilo ni interneta. Radio sam kao kontrolor u jednoj tvrtki za proizvodnju prozora. To mi je bilo jako loše iskustvo, još sam upisao autoškolu te sam se odlučio preseliti u Bonn. Počeo sam prodavati voće i povrće i to mi je bilo odlično jer sam savladao njemački jezik. Sada sam upisao fakultet, studiram kemiju'', otkrio nam je ovaj posebni mladić.

David Prajz (FOTO: Facebook) David Prajz (FOTO: Facebook)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Prajz (@dprajz69) on

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene