ima svoj tip žene

Ne može ga zadovoljiti svaka - ima visoke kriterije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sviđa vam se slavni Harry Potter? Razmislite opet!

Slavni glumac Daniel Radcliffetrenutno je u vezi s glumicom Erin Darke, no kako priznaje, ima visoke kriterije kada su u pitanju žene i veze.

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe i Erin Darke podijelili i lijepu vijest Rijetki znaju da Harry Potter ljubi pet godina stariju djevojku, a zaljubili su se snimajući eksplicitne scene

Ovaj glumac rano je shvatio da nije lako biti slavan i graditi karijeru uspješnog glumca i još k tome imati stabilnu vezu. Upravo zato, on kao svoje djevojke bira samo glumice koje će razumjeti njegov pretrpani raspored i znati da neće imati uvijek vremena za romantične večere i duge šetnje plažom.

Zvijezda dječjih filmova o seksu: što sam stariji, to sam bolji!

'Ako je jedna osoba u vezi glumac, a druga nije to stvara probleme. Ako ja na primjer kažem da odlazim na snimanje na četiri mjeseca i da se nećemo stići uopće viđati, nekome bi to mogao biti ozbiljan problem', rekao je Daniel.

Također dodaje da bi ta druga osoba mogla reći da neka glumac ne prihvati taj posao, dok će glumac uvijek razumjeti glumca i neće biti nesuglasica po tom pitanju.

'Čim sam upoznao Erin smo 'kliknuli'. To je bio jedan od onih trenutaka kada vam se neka osoba odmah svidi', rekao je glumac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene