Stiže prvi singl nakon 4 godine - novi Damir Kedžo predstavlja pjesmu 'Karta krive boje' koju ćete premijerno moći poslušati u srijedu u podne samo na Dnevnik.hr-u.


Damir Kedžo stigao je u redakciju Dnevnik.hr-a kako bi predstavio svoj najnoviji singl 'Karta krive boje'.

Vezani članci In Magazin: Damir Kedžo - 3 Damir Kedžo objasnio kako mu se obožavateljice pokušavaju približiti: ''Jedna je otišla korak dalje, a zbog njih mi i dečki pišu'' Porto Morto Porto Morto objavili "Vrijeme za čilanje" i otkrili nove detalje albuma, najavili su i zagrebački koncert 12. lipnja

'Nakon nekakvih četiri godine što nisam ništa svoje izdao, jako sam sretan zbog svoje nove pjesme 'Karta krive boje'. 'Radio sam na toj pjesmi s Predragom Martinjakom koji je bio producent i mog prvog albuma, a u ovom slučaju je on potpisnik i teksta i glazbe i za cijelo moje novo pakiranje', kaže Damir.

>> Zbog ove pjesme su Kedžu pozvali u britanski X Factor!

A o čemu se radi u novoj pjesmi 'Karta krive boje'? 'Ono što meni najbolje leži su ljubavne pjesme, to je nekakav moj životni motiv. Pjesma je tužna ljubavna balada, no neću previše otkrivat neka publika sama procijeni ', kaže 26-godišnji pjevač koji kaže kako je sada zreliji, pa se takvi materijali i mogu očekivati na njegovim novim pjesmama.

Novi singl 'Karta krive boje' poslušajte u srijedu (sutra) točno u podne!

'Znam da krećem ponovno iznova i spreman sam na sve izazove koje ovaj posao može priuštiti mladom pjevaču. Pjevanje je jedino što radim u životu i koje me istovremeno čini kompletnom osobom' zaključuje Damir.

Fokus javnosti Damir je u proteklih godinu dana skrenuo na sebe maestralnim izvedbama obrada recentnih hit naslova koji se mogu poslušati na njegovom službenom Youtube channelu. U međuvremenu je, osim pobjede na internacionalnom festivalu u Bjelorusiji, sudjelovao u popularnom domaćem mjuziklu 'Crna kuća' , početkom rujna održao je svoj prvi veliki koncert pred prepunom Trsatskom gradinom u Rijeci, a prije tri tjedna se uspješno predstavio i splitskoj publici gdje je u sklopu 9. Runjićevih večeri izveo skladbe 'Lučija' i 'Budi tu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook