Smjehonoše

Pogledajte trik Crvenih nosova koji je oduševio jednog dječaka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Crveni nosovi ispričali su nam prekrasnu priču koja je mnoge nasmijala.

Petra Bokić i Tomislav Čurković, odnosno sestra Liverić i Dibidus iz Crvenih nosova, samo su dio ekipe koja svakodnevno uveseljava djecu u mnogobrojnim dječjim bolnicama, ali i starije i nemoćne u domovima za iste.

Petra i Tomislav približili su nam što rade tako što smo vidjeli jedan od trikova kojima bolesnima donose osmijeh na lice. Trik koji nam je izveo Dibidus jednog je dječaka toliko oduševio da ga je i sam krenuo raditi, no nakon toga izazvao je tek golemi smijeh u bolnici.

''Imao je pet godina. Hvatao je sapunicu i pokušao stvoriti crveni nos, ali nije mu uspjelo. Cijela čekaonica se smijala. Djeca su presretna kada nas vide, ali još su sretniji kada su zdravi, doma, s roditeljima'', prepričao nam je Dibidus.

Crveni nosovi pružaju psihosocijalnu podršku ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama, pomoću humora i životne radosti. Misija, motivacija i nagrada Crvenih nosova klaunovadoktora je donijeti osmijeh i životnu radost tamo gdje su prisutni tuga, strah i bol. U Crvenim nosovima trenutno djeluje 23 klaunovadoktora, profesionalnih umjetnika koji su posebno educirani klaunovi za rad u bolnici.

Nova TV kao društveno odgovorna kompanija prepoznaje i podržava udruge koje donose boljitak cjelokupnom društvu. Tako uz zakladu Ana Rukavina, udruge Hrabri telefon i Europa Donna, Nova TV je od danas medijski pokrovitelj udruge Crveni nosovi.

Što su nam rekli i koje trikove koriste da unesu smijeh tamo gdje je to potrebno, pogledajte u našem videoprilogu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene