Ususret predstojećem Cro A Porter-u, koji će se održati u prostoru Zagrebačkog Velesajma od 23. do 26. listopada 2013., snimljen je ˝lookbook˝ za kolekciju jesen/zima brenda Borna et Fils.


Tom se, svojom petom kolekcijom na ovoj manifestaciji, predstavlja Borna Rajić.

Borna et Fils je brend čiji su komadi istovremeno luksuzni i svakodnevni, svježi i originalni, s neizostavnom retro referencom. Ovaj je brend nevjerojatnom brzinom stekao poklonike, kako kod modne kritike tako i kod publike. Vjerujući kako je odijevanje bitan dio života svake žene i prva stvar s kojom se susreće ujutro, Borna kreira za strastvene žene kojima je uređivanje "raison d'être".

Vezani članci Borna Kotromanić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Borna na event stigla bez grudnjaka, ali je srećom tamo pronašla jedan koji joj odgovara Slika nije dostupna Rasplesane manekenke i Jelena Rozga oduševili publiku

>> Cro A Porter: Sjajni Teo P za MAK!

Inspiraciju za najnoviju kolekciju dizajnerica je pronašla u folkloru i kulturi iz raznih dijelova svijeta kao što su Španjolska, Tirol, Južna Amerika i rodna Hrvatska pa se tako u kolekciji nalaze komadi poput suknje s pregačom, tregeri i košulje s izvezenim srcima te pomponi. Nabrojeni elementi svakako govore o beskompromisnosti autorskog potpisa i jedinstvenom pristupu modnom dizajnu, no Borna kaže kako je ovo najsmirenija kolekcija dosad. Ona je odraz njezinog trenutačnog stanja duha jer se nakon turbulentnog perioda sad nalazi u smirenoj životnoj fazi.

Revija Borna et Fils na rasporedu je u subotu 26.10.2013. @ Schwarzkopf Cro A Porter / Zagrebački velesajam / Paviljon .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook