Morao se utješiti

OVAJ JE FRAJER slomio srce Justinu Bieberu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin Bieber baš se i ne osjeća najbolje. Nakon što mu je Selena nekoliko puta slomila srce, sada mu je to napravio i jedan frajer.

Mladi Justin Bieber ostao je shrvan i slomljenog srca nakon što je njegov omiljeni UFC šampion Conor McGregor sinoć izgubio borbu od Natea Diaza. Justin se od muke odmah uhvatio čaše kako bi nazdravio Conoru koji je za njega i dalje vrhunski sportaš.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

Bez obzira što je Conor izgubio borbu, Justin je izjavio kako je on za njega i dalje šampion i kako mu je to slomilo srce. Conora inače zovu Mistični čovjek zbog mogućnosti da predvidi svaki protivnikov pokret. Na žalost, jučer su ga moći napustile.

Što se samog Conora tiče, nakon pojavljivanja ne nekoliko naslovnica svjetski poznatih magazin, pridobi je nevjerojatnu vojsku fanova, pa čak su i neke porno glumice priznale kako uzdišu za njim i kako je on ultimativni muškarac. Ako je Justinu slomljeno srce, kako je tek njima.

 

 

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene