Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Colleen Quigley odustala je od manekenske karijere i okrenula se samo sportu.


Colleen Quigley nije prošla nezamijećeno na Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru. Amerikanka je oborila osobni rekord u trčanju u kategoriji 3000m zapreke te osvojila osmo mjesto. No, još jedan razlog zašto svi pričaju njoj je njezina ljepota.

Vezani članci Slika nije dostupna Televizijske kamere zabilježile nesvakidašnji trenutak na plaži u Riju Slika nije dostupna ZAPALILA RIO Postala je seks simbol Olimpijskih igara

 

 

Naime, Colleen je prije nego što se odlučila baviti trčanjem gradila manekensku karijeru. 23-godišnja ljepotica sa samo trinaest godina pozirala je za prestižne časopise kao što su 'Glamour' i 'Seventeen', a mnogi su joj predviđali blistavu karijeru.

No, ona je odlučila drugačije.

 

 

'Bilo je to super, imam baš lijepe uspomene iz tog razdoblja. Ali kad je došlo vrijeme da upišem fakultet, procijenila sam da je za mene bolja sportska stipendija. Nakon fakulteta imala sam priliku nastaviti raditi ono što zbilja volim. Iako sam imala mogućnost zarađivati više kao manekenka, nešto u meni mi je govorilo da ne napuštam trčanje. Prvo sam trkačica, a onda model', rekla je Colleen koja je na dan kad je saznala da će imati prilike natjecati se na Olimpijskim igrama bila najsretnija osoba na svijetu.

 

A sada su gledatelji istih tih Olimpijskih igara najsretniji jer imaju prilike navijati za ovu slatkicu.