Blistava budućnost

PRVI INTERVJU Ariani Kopljar predviđaju veliku karijeru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ariana Kopljar odradila modnu reviju kuće Dior i nije prošla nezapaženo.

Nakon što je manekenka Ariana Kopljar, inače kćerka poznatog TV voditelja Saše Kopljara, odradila u Londonu modnu reviju kuće Dior, čestitke ne prestaju pristizati. 'Ma, ekipi iz razreda uopće nisam rekla kamo idem, za reviju je znao samo ravnatelj moje Gornjogradske gimnazije. Kad su doznali, zatrpali su me čestitkama. O rodbini da ne pričam! Kako je mama ovisnica o turskim serijama na Novoj TV, prolila je vodu za mnom za sreću!, priznala nam je u razgovoru Ariana.

Pogledaj i ovo showbuzz SVJETSKI USPJEH ZANOSNA HRVATICA Za njom se svi otimaju

Sreća se Ariani definitivno osmjehnula. Zapazio ju je i časopis Vogue koji je pisao o njoj. Usporedili su je s manekenkom u usponu, Sofiom Mechetner, koja je inače novo Diorovo lice. Blistava karijera zasigurno očekuje 16. godišnju Arianu koja nam je otkrila kako se uopće snašla na modnoj pisti budući da joj je ovo bio prva tako velika i značajna revija.

'Prije svega sam bila sretna i uzbuđena što sam dobila tako veliku priliku. Ne mogu reći da nije bilo treme, tim više što mi se, čim sam izišla na pistu, odvezala vezica na cipeli! Cijelu sam reviju othodala tako. Pravo vatreno krštenje ha ha!'. Ariana se na modnoj pisti snašla kao riba u vodi, a svojim izgledom odmah je zainteresirala svjetske dizajnere. 'Ovu sam reviju dobila bez uobičajenog castinga. Moja agentica Anna Gojanovic iz Colors Model Managementa iz Zadra je poslala moje slike direktno u modnu kucu DIOR...Prije mjesec dana su me bili vec potvrdili za reviju. Samo sam trebala otići', kazala je Ariana.

Veliku ulogu u cijeloj priči odigrala je, između ostalog, njezina menadžerica Anna koja ju je prva slučajno primjetila. 'Igrom slučaja! Anna mi je prišla dok sam s obitelji bila u kupovini u jednom šoping centru'. Od tada surađuju i jako dobro se slažu. 'Anna je jako zanimljiva osoba! Ona doslovno živi modu 24 sata na dan, hodajuća je enciklopedija pojmova i osoba iz svijeta mode. Nema modela kojeg ne zna poimence, može nabrojiti sve kreatore, editorijale, naslovnice,sve znacajne fotografe i stiliste... . Nevjerojatno! Sve što sam do sada naučila - i poziranje i hod i stav - naučila sam od nje. Uz to je zabavna i topla, pa su nam putovanja i druženja uvijek opuštena i vesela', veselo je prokomentirala nova manekenska nada.

Iako Ariana želi dat sve od sebe kako bi ostvarila manekensku karijeru, na prvom mjestu joj je ipak obrazovanje. 'Puno je cura koje su napravile predivnu karijeru, a ja polako postajem svjesna koliko su u to uložile rada i truda. Sve takve izuzetno cijenim. Ne opterećujem se ciljevima. Dat ću sve od sebe, pa kako bude. Jako mi je važno da sve bude u redu sa školom'. Lijepa, pametna i obrazovana - nema sumnje, čeka je blistava budućnost u svakom pogledu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene