Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako nije uobičajeno, a nije da se i sjećamo kada je časna sestra nastupala u nekom reality show, 25-godišnja Cristina Scuccia ruši sve predrasude!


Cristina Scuccia je 25-godišnja časna sestra, pripadnica uršulinki podrijetlom sa Sicilije koja trenutačno služi u Milanu. No to je nije spriječilo da se prijavi na reality show 'Voice' gdje je sve oduševila! Ni gledatelju ni žiri nisu ostali ravnodušni na njezin izvedbu pjesme 'No One' koju u originalu izvodi Alicia Keys.

Kardashiani ne žive u kući koja se pojavljuje u njihovom reality showu

Vezani članci Too Hot to Handle Ako prekrše pravila, gube ogroman novac: Život u tropskom raju bez seksa, poljubaca, dodira Ashley Minnie Ross Zvijezda američkog realityja izgubila život u tragičnoj nesreći, vozač pobjegao s mjesta događaja

Cristina je priznala kako je oduvijek željela postati pjevačica. Pristupila je redovničkoj zajednici u vrijeme dok je pohađala glazbenu akademiju Star Rose u Rimu jer je tada shvatila da je njezin poziv služiti Bogu uz svoje sestre.

I njezine sestre su je bodrile, pljeskale i navijale za nju, a publika i žiri jedva čekaju što će novo prirediti jer je časna sestra prošla dalje!

Pogledajte njezin nastup!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook