Ostat će zapamćena

Netipična Miss osvojila Ameriku: Od darova koje je dobila zavrtjet će vam se u glavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cara Mund diplomirala je na sveučilištu Brown na Rhode Islandu, a trenirala je nekoliko ljeta sa svjetski poznatom skupinom Rockettes.

Ljepotica sa završenim prestižnim fakultetom usto i državna prvakinja u plesu iz Sjeverne Dakote okrunjena je za Miss Amerike u nedjelju, postavši tako prvom natjecateljicom iz te savezne države koja je pobijedila na gotovo sto godina starom natjecanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Prestižna titula Upravo je ona proglašena najljepšom djevojkom u Americi!

Cara Mund iz Bismarka u Sjevernoj Dakoti diplomirala je na sveučilištu Brown na Rhode Islandu, a trenirala je nekoliko ljeta sa svjetski poznatom skupinom Rockettes. Dvadesettrogodišnja Mund bila je jedna od 51 sudionice koje predstavljaju 50 američkih saveznih država i distrikt Kolumbiju.

Mund je na natjecanju izvela jazz dance uz "The Way You Make me Feel". U nizu pitanja i odgovora, Mund je za nedavno povlačenje SAD-a iz pariškoga klimatskog sporazuma rekla da je to "loša odluka". "Vjerujete li u klimatske promjene ili ne, morate sudjelovati", dodala je.

Pobjednica natjecanja dobiva šestoznamenkastu svotu, plaćaju joj se jednogodišnji troškovi te dobiva plaćenu školarinu tijekom godine dana u visini 50.000 američkih dolara. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene