Avicii se na svojoj službenoj stranici obratio obožavateljima.


Tim Bergling, poznatiji kao Avicii, na svjetsku se glazbenu scenu probio prije četiri godine megahitom 'Levels', a prošle ga je Forbes proglasio jednim od najplaćenijih DJ-a na svijetu. No, on je odlučio da je za sada dosta.

Vezani članci Umirovljenici/Ilustracija U mirovinu lani otišli prvi građani koji su štedjeli i u drugom stupu, pogledajte koliko sada primaju Dolari, ilustracija Amerikanka 10 godina čuvala muža u škrinji da može primati njegovu mirovinu?

Na svojoj je službenoj stranici objavio pismo u kojem objašnjava zašto se odlučio povući sa scene.

"Prije dva tjedna bio sam na putu u SAD-u s prijateljima, i tada sam shvatio nešto. Moram napraviti promjenu u svojem životu jer se već neko vrijeme borim sam sa sobom. Moja karijera nikada nije bila vođena novcem i materijalnim stvarima, no zahvalan sam na svim prilikama i povlasticama u kojima sam mogao uživati. Hvala svim fanovima i obitelji, kao i mojem dugogodišnjem menadžeru. Znam da sam blagoslovljen što mogu putovati po svijetu i nastupati, no imam premalo vremena za sebe i stvarni život van onog glazbenog života koji vodim', objasnio je 26-godišnjak koji je nakon operacije slijepog crijeva imao problema sa žući zbog koje je otkazao i nekoliko nastupa.

Ipak, ne planira odustati od glazbe i obećao je fanovima da će s njima komunicirati kroz glazbu.

„Godina 2016 bit će zadnja godina mojih turneja i nastupa. Idemo to napraviti s praskom za pamćenje!", napisao je za kraj.