Curica u deliriju

OVO JE SAVRŠENO! Springsteen pjevao s 9-godišnjom obožavateljicom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Boss je oduševio Glasgow kada je tijekom koncerta iznenadio svoju veliku malu obožavateljicu.

Ovo će vam definitivno uljepšati cijeli dan. Da legende postoje, dokazuje svakodnevno Bruce Springsteen. Na svom nedavnom koncertu u Glasgowu, učinio je nešto sjajno!

Pogledaj i ovo Branimir Mihaljević I naše razmišljaju o tome! Zvijezde na rasprodaji: Tina Turner, Bob Dylan, Shakira! Zašto prodaju prava na svoje pjesme?

Uzbuđena devetogodišnjakinja sa svojim ocem je u prvom redu pratila koncert i oduševljeno pjevala Springsteenove pjesme. Kada je 'the Boss' to primijetio, došao je do nje, uzeo je s očevih ramena i dao slatkoj Anni mikrofon. Stoga je pred brojnim ljudima djevojčica pjevala Bruceov klasik 'Waitin' On A Sunny Day'. Pjesmu je Bruce otpjevao osvrnuvši se tako i na toplinski val koji je pogodio Škotsku ovih dana.

Curica je pjevala refren pjesme, a nakon izvedbe Bruce joj je rekao da je sjajna! 'Bruce je moj najdraži pjevač. Na pozornici sam cijelo vrijeme gledala svoju rođakinju, bila sam jako nervozna pa nisam ni primjetila koliko je puno ljudi u publici. On je moj omiljeni glazbenik, volim sve njegove pjesme', rekla je slatka Anna Paton nakon nastupa s Bruceom. Cijela njezina obitelj posjetila je Sprinsteenov koncert, a za tu priliku Anna je dobila od roditelja dopuštenje da duže ostane budna. Svaka čast!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene