U staroj gradskoj jezgri u Splitu otvoren je novi Vip centar koji su došli pogledati poznati splitski sportaši:; sestre Ana i Lucija Zaninović, braća Nikša i Siniša Skelin, te Dino Rađa sa suprugom Viktorijom te brojni zaljubljenici u najnovije tehnologije.


Uz predstavnike Vipneta svečanom otvorenju prisustvovao je i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar te osvajači brojnih svjetskih i olimpijskih medalja poput sestara Zaninović, braće Skelin te Dine Rađe sa suprugom Viktorijom.

Jelena Rozga, Ana Gruica i sestre Zaninović hvatale sunce na rivi

Vezani članci Dino Rađa, Viktorija Rađa Pogledajte što je Dino Rađa napravio kad je uhvatio Jamieja Foxxa da očito zavodi njegovu suprugu Viktoriju! Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa kakve još niste vidjeli: ''Toliko laje frajer, ne možemo od njega doći do riječi!''

Poseban dio uređenja interijera Vip centra je Home zona, dnevni boravak s televizijom gdje korisnik može isprobati sve mogućnosti Vip TV televizije. U ponudi je više od 200 vrhunskih televizijskih programa koji se konstantno nadopunjuju, više od 80 radio kanala, najkvalitetnija i najopsežnija videoteka u Hrvatskoj te ostale interaktivne usluge poput Snimalice, Pauze, Propustili ste, Zakasnili ste i slično.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook