Brojni poznati

Sestre Zaninović na otvorenju novog Vip centra u staroj jezgri Splita

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U staroj gradskoj jezgri u Splitu otvoren je novi Vip centar koji su došli pogledati poznati splitski sportaši:; sestre Ana i Lucija Zaninović, braća Nikša i Siniša Skelin, te Dino Rađa sa suprugom Viktorijom te brojni zaljubljenici u najnovije tehnologije.

Uz predstavnike Vipneta svečanom otvorenju prisustvovao je i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar te osvajači brojnih svjetskih i olimpijskih medalja poput sestara Zaninović, braće Skelin te Dine Rađe sa suprugom Viktorijom.

Pogledaj i ovo Dino Rađa pogledajte kako izgleda Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

Jelena Rozga, Ana Gruica i sestre Zaninović hvatale sunce na rivi

Poseban dio uređenja interijera Vip centra je Home zona, dnevni boravak s televizijom gdje korisnik može isprobati sve mogućnosti Vip TV televizije. U ponudi je više od 200 vrhunskih televizijskih programa koji se konstantno nadopunjuju, više od 80 radio kanala, najkvalitetnija i najopsežnija videoteka u Hrvatskoj te ostale interaktivne usluge poput Snimalice, Pauze, Propustili ste, Zakasnili ste i slično.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene