Ima li kraja?

'Seks sa Brodyjem' - da, tako se zove novi talk show

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I baš kada smo pomislili kako više nitko iz klana Kardashian/Jenner neće imati svoj show, gadno smo se prevarili.

Brody Jenner, sin Brucea, točnije Caitlyn Jenner već se pojavljivao u raznim tv showovima, ali ovaj put dobio je svoj osobni show u kojem će biti voditelj i svojevrsni seks guru.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Nevjerojatna transformacija! Prije nekoliko godina bila je muškarac i uspješan sportaš, a danas kao žena pozira u toplesima i ekstra kratkim suknjama

Čini se kako nitko ne zna zašto je baš Brody izabran za ovaj show, a kako se pokazalo, ne zna ni on sam. Ekipa GQ upitala ga je zašto je baš on dobio titulu seks entuzijasta, 'Ja ni ne znam što je to! Samo ću reći da to nije bila moja ideja', odgovorio je Brody. 

Jenner u trenutku panike: 'Što sam to od sebe napravio?'

Promovirajući svoj novi show, Brody je otkrio neke vrlo škakljive stvari iz privatnog života vezane uz seks: 'Naš seks je najbolji (misli na svoju djevojku Kaitlynn Carter). Otvoreni smo za isprobavanje raznih novih stvari i ne protivimo se tome da nam se još netko pridruži. Smiješno je kako se ljudi ne usude pitati, 'hej, hoćemo li seks u troje'. Ipak siguran sam da ih je puno više prema tome otvoreno nego što možemo zamisliti'.

Transformacija iz muškarca u ženu koštala je 4 milijuna dolara

Brody je ispričao i jednu situaciju vezanu za prvo seksualno isklustvo: 'Imao sam 14 ili 15 godina kada sam se curi prvi puta spustio 'dolje'. Bilo je grozno, smrdilo je, neću lagati. Tada sam rekao kako to više nikada neću napraviti. Ipak kada sam kasnije opet probao bilo je puno bolje'.

Show 'Seks sa Brodyjem' kreće s emitiranjem 10. srpnja.

 

A photo posted by Brody Jenner (@brodyjenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene