Brazilac Pedro Soltz u samo nekoliko dana zaludio je Hrvatsku. Nova billboard kampanja hrvatskog branda Galileo privlači pažnju, a brazilski model utjelovljuje samopouzdanog, uspješnog Galileo muškarca.


Brazilski top model Pedro Soltz novo je zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo. Nove kampanje, koju je snimio naš fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja, ne bi se posramili ni svjetski brandovi, a Galileu daje novu svježinu i snagu. Kolekcija je progresivna i moderna, te predstavlja suvremenog muškarca.

Lijepa splitska forenzičarka Ivana Vuknić za kojom su poludjeli Amerikanci

Vezani članci Čizme i sandale (Foto: sadanduseless.com) Odjevni hibrid koji dokazuje da se moda stvarno otela kontroli Presley Gerber i Charlotte D\'Alessio (Foto: Profimedia) Mamina slika i prilika: Sin jedne od najuspješnijih manekenki svih vremena lomit će ženska srca

Markantni Pedro Soltz zamijenio je Vedrana Ćorluku u novoj kampanji branda Galileo. Osluškujući potrebe i želje suvremenog muškarca Galileo stalno radi na dizajnu i kvaliteti svojih proizvoda. Kolekcija predstavlja bazične komade poput odijela, košulje i sakoa. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca i upravo u novoj kolekciji, koju predstavlja Pedro. Upravo današnji muškarci zbog svog ubrzanog tempa i načina života streme odjeći koja ide u korak sa svjetskim modnim trendovima, a koja je u najboljem omjeru cijene i kvalitete. Istina da muška moda nije bogata kao ženska, ali upravo stoga muškarci zahtijevaju najbolje komade odjeće u svom ormaru.

Pedro Soltz bio je zaštitno lice mnogih svjetskih brendova, a surađivao je i sa svjetskim dizajnerima kao što su Armani, Dolce&Gabbana, Versace, Lacoste, Zegna te imao čast raditi s vrhunskim fotografima poput Annie Leibovitz i Mert Alas & Marcus Piggott. Kampanja za Galileo njegov je ulaz na hrvatsko tržište.

'Prepoznao sam se u odjeći brenda Galileo. Dizajn i kvaliteta su u toku sa svjetskim trendovima i drago mi je da mogu predstavljati ovakav hrvatski brend. Za sebe sam već pronašao nekoliko komada koji će biti moj svakodnevni izbor!', izjavio je Pedro Soltz i dodao: 'Hrvatska je moj drugi dom. Ovdje je moja supruga Iris Cekuš i naša kćerka s kojima uživam u Vašoj prekrasnoj zemlji!'

 

Možda odijelo zaista ne čini čovjeka, ali lijepo odijelo na Vama zasigurno neće proći neopaženo, budite drugačiji – nosite Galileo.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook