Obitelj na prvom mjestu

'Ne mogu napustiti svoju obitelj'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brad Pitt je u stvarnom životu otac šestero djece i obitelj, koju je stvorio s Angelinom Jolie, mu je na prvom mjestu.

Upravo kao i u stvarnom životu, obitelj je Bradu Pittu na prvom mjestu i u nadolazećem filmu 'World War Z' koji obrađuje dobro poznatu tematiku invazije zombija na čovječanstvo.

Paramount Pictures je objavio trailer u trajanju od 45 sekundi u kojem se vidi isječak iz filma koji u kina dolazi 21. lipnja, a u kojem plavooki glumac tumači ulogu istražitelja UN-a Gerryja Lanea koji je u utrci s vremenom kako bi od zombija spasio ljudsku rasu, ali i svoju obitelj - suprugu Karen Lane (Mireille Enos) i dvoje djece.

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

>> Unatoč problemima, i dalje je nasmijan!

U traileru se vidi komunikacija između Gerryja i kapetana Mullenara (David Andrews) na nosaču zrakoplova U.N. Command Ship U.S.S. Argus. U pokušaju da nagovore Gerryja da im se pridruži u akciji sprječavanja invazije, dobiju njegov odgovor: 'Ne mogu napustiti svoju obitelj'.

Nakon toga mu Mullenar objašnjava kako svatko od ljudi na tom brodu ima obitelj koju voli i ako zaista želi spasiti svoje voljene najbolje mu je pridružiti se timu i otkriti kako riješiti ovaj problem sa zombijima.

Trailer pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene