Dolazi nam nova dramska serija - 'Zora dubrovačka'. U glavnoj ulozi se našao talentirani Boris Ler koji je glumio i u filmu Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda'. Mladu zvijezdu gledate ćemo od jeseni u seriji 'Zora dubrovačka' na Novoj TV.


Priča o ukradenoj mladosti dvoje mladih ljudi iz Dubrovnika koji će zbog domovinskog rata brže odrasti i sazrjeti podsjetit će nas na snagu ljubavi. Glavni junaci 'Zore dubrovačke' su Maro (Boris Ler) i Judita (Barbara Bilić) koji se zaljube na prvi pogled - a  hoće li neizmjerna ljubav prevladati ratne i životne prepreke moći ćete pratiti već od jeseni na Novoj TV.

>> Dolazi nam nova dramska serija 'Zora dubrovačka' samo na Novoj TV'!

Vezani članci Slika nije dostupna Zora dubrovačka: 'Jana je mlada djevojka koja samo traži svoje mjesto pod suncem' Slika nije dostupna Boris prvi put otvoreno pokazuje emocije prema Maris

Boris Ler mladi je akademski glumac s respektabilnim iskustvom. Diplomirao je na Akademiji scenskih umjentosti u Sarajevu 2007. godine. Ostvario je brojne uloge u predstavama u produkciji Narodnog pozorišta Sarajevo, i Pozorišta mladih, te je ostvario uloge u kratkim i dugometražnim igranim filmovima.

Zapažena je njegova uloga u filmu 'Circus Columbia' oskarovca Danisa Tanovića, a glumio je i u redateljskom prvijencu Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda'.

Rođen je 24.veljače 1985. godine u liječničkoj obitelji. Mada su ga svi vidjeli kao liječnika ili farmaceuta, Boris se odlučio za umjetnost i karijeru glumca. Nazivaju ga još i bosanskim Colinom Farrellom, a u novoj seriji Nove TV utjelovio je neustrašivog Juditinog odabranika Maru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook