Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački festival sve je bliže, a danas vam donosimo i intervju s Borisom Đurđevićem iz popularne grupe Colonia.


1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu.
Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?

Ove godine nastupamo sa novom pjesmom rađenom isključivo za Zagrebački festival, riječ je o pjesmi "Crveni ruž". Pripremamo se lagano, bez opterećenja, uvježbavaju se koreografija i scenski nastup.

Nikolina Tomljanović na Zagrebačkom festivalu - Predstavit će se s country pjesmom

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?

Drago nam je što je Zagrebački festival postao važan mainstream festival na kojem imamo šansu promovirati svoju novu pjesmu. Zbog deficita ovakvih manifestacija, nedostatka medijskog prostora za izvođače, Zagrebački festival će svojom kvalitetom i konceptom zasigurno postati jedan od najvažnijih glazbenih događaja godine.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40.
Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?

Naravno, radio postaje su najvažnije u procesu promocije pjesme. Ne opterećujemo se s plasmanom na top listama, želimo samo da pjesma dođe do naše publike. Imamo vjerne obožavatelje koji nestrpljivo čekaju svaku našu novu pjesmu i drago nam je da radijske postaje podržavaju ovakav koncept.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Matija Cvek - 1 Vodimo vas iza kulisa 68. izdanja Zagrebačkog festivala: U backstageu sve vrvi od zanimljivih priča naših zvijezda! Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet! Kina, Rusija, Češka... Svi slušaju ovu hrvatsku pjesmu