Zimska čarolija

Blagdanski spot Nove TV vodi nas u svijet mašte i želja jednog dječaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Četiri su blagdanske želje o kojima mašta glavni lik spota kojeg utjelovljuje dječak Krsto Bošnjak.

Glavni junak ovogodišnje blagdanske priče je maštoviti dječak, koji iz svoje sobe kreće na uzbudljivo putovanje na kojem se njegove božićne želje, kroz program Nove TV, pretvaraju u stvarnost. Tijekom tog putovanja naći će se u niz izazovnih situacija koje samo dječja mašta može zamisliti, ali na kraju dječak bira ostvarenje najveće od svih želja i njemu najvažniju.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaklada Ana Rukavina Koncert 'Želim život' uživo na Novoj TV

Želje koje ima ovaj poseban dječak nisu sasvim uobičajene, njega mašta i kreativnost lansiraju ga u veselu pustolovinu kroz koju ga vode poznata lica zabavnog i informativnog programa Nove TV.

Četiri su blagdanske želje o kojima mašta glavni lik spota kojeg utjelovljuje dječak Krsto Bošnjak. Tako ga u jednoj hrabroj želji vodi popularna glumica serije "Zlatni dvori", Katarina Baban. Katarina će dječaka poučiti jahanju, a glumica otkriva i djelić atmosfere sa snimanja: "Na snimanju je bilo prekrasno. Rad s konjima je uvijek posebno iskustvo. Oduševila me profesionalnost malenog Krste. Iako nije puno puta bio na konju, uopće ga nije bilo strah. Slušao je upute i pratio što instruktorica jahanja i ja radimo."

Ovom prilikom Katarina je podijelila i svoje blagdanske želje: "Za ovaj Božić samo želim mir i zdravlje, kako sebi, tako i mojoj obitelji i prijateljima. Mislim da su te stvari najbitnije. Ove godine mi se uistinu ispunila svaka moja želja i neopisivo sam zahvalna na tome."

Dječak iz spota poželio je postati i pjevačkom zvijezdom. Mašta ga potom vodi i na pozornicu najgledanijeg zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" gdje njegov nastup pomno prati voditelj Igor Mešin. Naravno, dječački san je i velika pustolovina u ulozi omiljenog superjunaka, a Nova TV mu je omogućila potom i "teleportaciju" u napetu scenu najdražeg filma.

Najvažnija želja dječaka jest zapravo biti s obitelji na okupu. Divno i toplo obiteljsko druženje sastavni je dio dječakovih snova. Tijekom obiteljskog blagdanskog druženja dok se odvijaju razgovori za stolom tu je i uključen televizor. Na programu je najgledaniji informativni program s voditeljima Petrom Perežom, Marijom Miholjek, ili pak Rominom Knežić i Sašom Kopljarom, a što je dječak neobično uočio u programu, gledatelji imaju priliku saznati u emotivnom spotu koji se prikazuje tijekom cijelih blagdana na Novoj TV.

Ovom prilikom Marija Miholjek, voditeljica i urednica informativnog programa Nove TV također otkriva posebnu poveznicu s Božićem. "Božić i vrijeme adventa uvijek mi je bilo najdraže i najljepše doba godine. Od kada imam djecu, još i ljepše! Vrijeme nade, obitelji, dobrih želja, lijepih emocija, ali i suosjećanja s drugima. Budući da sam i rođena točno 25.prosinca, meni je to uistinu poseban dan. U našoj obitelji na Božić uvijek imamo dvostruko slavlje!", kaže poznata voditeljica i urednica Nove TV.

Režiju spotova potpisuje Ivan Salaj, a za kreativan koncept blagdanskih spotova zaslužan je tim marketinga Nove TV, na čelu s voditeljem on-air promocije Nove TV, Damirom Morpurgom koji potpisuje i scenarij ove blagdanske priče.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene