25-godišnja Chantel Jeffries model je i pjevačica, no najpoznatija je po kratkoj avanturi s Justinom Bieberom.

Galerija


Ona je model, pjevačica i DJ-ica.

Vezani članci Selena Gomez (Foto: Instagram) Povratak poslije sloma: Vjenčanje bivšeg ju je dotuklo, a sad je u badiću pokazala fantastično tijelo Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Getty) Prva ljubav zaborava nema: "On je obilježio ogroman dio mog života"

Chantel Jeffries (25) svjetsku je slavu stekla kratkom avanturom s planetarno popularnim pjevačem Justinom Bieberom, iako inzistira kako su godinama samo prijatelji te kako među njima nije bilo ničega više od toga. 

Par se prvi put počeo povezivati 2014. godine, a zanimljivo, ove je godine Chantel uhvaćena i u zagrljaju pjevača The Weeknda. Naime, i Justin i The Weeknd hodali su s pjevačicom Selenom Gomez.

I to je bila samo prolazna avantura, kao i ona s Justinom, no to je bilo i više nego dovoljno da Chantel postane Instagram i medijska zvijezda.

A mlada ljepotica nedavno je viđena u Miamiju u plavom bikiniju koji je istaknuo njezinu besprijekornu liniju, čime nas je podsjetila na vezu s Justinom, koji bi se uskoro trebao vjenčati s manekenkom Hailey Baldwin.

No vjerujemo kako mladom Kanađaninu nije bilo lako gledati ove fotografije jer Chantel doista izgleda sjajno, što joj svakodnevno govore i brojni obožavatelji na Instagramu, koje redovito časti golišavim fotografijama.