Bipa Fashion.hr:

Sedam mladih dizajnera u utrci za prestižnu nagradu LIFT

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U finale regionalnog natječaja za izbor najboljih mladih dizajnera LIFT by Perwoll, izabrano je sedam finalista.

Od ukupno više od 70 prijavljenih kandidata iz cijele regije, stručni žiri u sastavu Vinko Filipić, direktor Fashion.hr-a; Mija Dropuljić, glavna urednica portala Fashion.hr; modni dvojac ELFS te dizajner Ivica Skoko, imao je težak zadatak odabrati sedam najboljih. Svoje će natjecateljske kolekcije u sklopu nadolazećeg BIPA FASHION.HR Cruise Collection predstaviti: Nevenka Buzov, Ivana Udiljak, Suzana Koprivnjak, Matea Stubičar, Jasmin Đenčić, Marko Feher i Valinea Vinger. Najbolji od njih osvojit će prestižnu titulu najboljeg mladog dizajnera, ali i veliku šansu – priliku za predstavljanje kolekcije na sljedećem tjednu mode BIPA FASHION.HR.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Jedva čekamo! Najveće modno zbivanje u regiji: Bipa FASHION.HR najavljuje uzbudljiv modni program

Bipa Fashion.hr: Pogledajte novu Pop art kolekciju 'Bite My Style' Zorana Aragovića

Nakon što su pomno pogledali sve pristigle radove, žiri je usuglašen u mišljenju kako su u finale izabrani stilski različiti radovi koji su u predloženom pokazali svoje vizije i ideje. Posebnu pažnju žiri je i ovoga puta posvetio izradi mape, skica, razradi detalja i cjelovitom izričaju koji su kandidati pokazali u svojim prijavama. „Svake je godine jednako teško izabrati najbolje jer nam zaista pristiže veliki broj radova, no, moram naglasiti da uz sve što se vrednuje s tehničkog i izvedbenog aspekta, poseban naglasak stavljamo na prezentaciju ideje. U finalni krug odabrali smo one koji su se usudili biti drugačiji, a na reviji će imati priliku pokazati koliko su uistinu spremni za realizaciju cijele kolekcije i modne revije. Veseli me vidjeti mlade snage na sceni“, kazao je nakon zatvaranja prvog kruga Vinko Filipić, direktor Fashion.hr-a.

Regionalni natječaj LIFT by Perwoll tijekom proteklih par godina u zvjezdanu je orbitu lansirao mnoga imena mladih dizajnera od kojih su neki danas uspješni i izvan naših granica: Moranu Krklec, Coded Edge, Mariju Kulušić, Anu Jagić, Anu Bogdan te mnoge druge koji su u samo nekoliko sezona pronašli svoje mjesto na modnoj sceni te s velikim uspjehom predstavljaju svoje kolekcije na BIPA FASHION.HR-u. 

 

SAVE THE DATE!

Posted by FASHION.HR on Friday, June 5, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene