možeš i ti

Komadi iz kojih se ne skidaju domaće ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska moda može biti i nosiva i dostupna, a dečki iz eNVy rooma svoju će kolekciju predstaviti i na nadolazećem Bipa Fashion.hr-u.

u sklopu Bipa FASHION.HR Cruise Collectiona na zagrebačkom Tomislavcu ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija modne linije FASHION.HR by eNVy room. Ovo je već treća suradnja s najjačim imenima naše modne scene koju je FASHION.HR  pokrenuo prije više od godinu dana kako bi tržištu ponudili dizajnerske kolekcije po pristupačnim cijenama dostupnim u svim Bipa prodavaonicama.

Pogledaj i ovo showbuzz BIPA Fashion.hr Prava modna poslastica - domaće ljepotice u novom izdanju

Bipa Fashion.hr: Pogledajte što vam pripremaju Aleksandra Dojčinović, ELFS-i i Zoran Aragović

Nove ljetne dizajnerske komade prve su isprobale poznate obožavateljice mode: Andrea Andrassy, Sementa Rajhard, Korana Gvozdić, Bojana Gregorić... Nakon što je prošle godine ljetna kolekcija ostvarila ogroman uspjeh i po prvi put ponudila vrhunski dizajn dostupan svima, ove će sezone prepoznatljivi dizajnerski motiv leptira biti must have. Za vruće ljetne dane i noći dizajneri eNVy rooma kreirali su suknju koja se može nositi i kao suknja ali i kao haljina, a kolekciju još čine majica, japanke, torbica i ručnik. Autorski dizajn po popularnim cijenama koji je FASHION.HR ponudio u suradnji s našim poznatim dizajnerima već je stvorio veliki krug obožavateljica. Lagana, prozračna, lepršava, morska kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala, a prevladavaju morski motivi u plavim nijansama.

'Jako smo ponosni na ovu suradnju i za ovo ljeto smo osmislili pravu mini ljetnu kolekciju u kojoj se mogu pronaći žene svih dobnih skupina. Svi se komadi mogu jako dobro uklopiti u ljetni svakodnevni stajling i vjerujemo da će svaka žena bez problema pronaći nešto za sebe i taj komad lako uklopiti u svoj ormar', izjavili su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajneri eNVy room-a.

Ovo je njihova druga ljetna kolekcija dizajnirana za FASHION.HR modnu liniju. 'Kad smo prošlog ljeta lansirali modnu liniju FASHION.HR koja se temelji na suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima, znali smo da postoji interes publike, a rezultati su nam to samo potvrdili. Uspjeh proteklih kolekcija nas motivira da nastavimo s ovim suradnjama', izjavio je Vinko Filipić, director FASHION.HR-a. Kolekcija je od početka srpnja dostupna u svim BIPA trgovinama. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene