Vjerovali ili ne...

Mladi pjevač u problemima: Udario fotografa Ferrarijem i pobjegao!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nesreća se dogodila nakon izlaska iz noćnog kluba Laugh Factory na Sunset Boulevardu.

Losangeleska policija priopćila je u utorak da istražuje prometnu nesreću u West Hollywoodu u kojoj je automobil kojim je upravljao pjevač Justin Bieber naletio na paparazza, prenosi TMZ.

Nesreća se dogodila nakon izlaska iz noćnog kluba Laugh Factory na Sunset Boulevardu, iz kojega je Bieber izašao u ponedjeljak kasno navečer u pratnji prijatelja i mnoštva fotografa.

>> Twitteraši presretni: Justin Bieber ide u Svemir!

TMZje objavio i videosnimku na kojoj Bieber i njegov prijatelj izlaze iz Laugh Factoryja i odlaze u bijelom Ferrariju, udarivši jednog paparazzija u koljeno. Snimatelj je hospitaliziran, ali se ne zna o kakvim je ozljedama riječ.

"Policija je ispitala sve sudionike nesreće", rekao je glasnogovornik losangeleske policije za AFP, potvrdivši nesreću ali ne spominjući Bieberovo ime. "U tijeku je istraga o prometnoj nesreći".

Devetnaestogodišnji kanadski pjevač upravo je na sjevernoameričkoj turneji. Uskoro bi trebao objaviti datume koncerata u Latinskoj Americi i u Aziji.
 

Pogledaj i ovo Film Ferrari kakvi su vaši dojmovi? Film koji je trebao oduševiti, ali većinom nije jasno bavi li se Enzovim ljubavnim životom, trkama ili nečim desetim

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene