Iako joj se san o pobjedi na Olimpijskim igrama nije ostvario, ona je živi dokaz da je u zdravom tijelu uistinu zdrav duh!


Bianca Bree Van Damme, kćerka poznatog tate Van Damma teško da vam neće 'zapeti za oko'. Mlada, lijepa i uspješna, sigurno korača tatinim stopama. 

Špaga na dva kamiona u pokretu - to može samo Jean Claude Van Damme!

Vezani članci Mario Jurič U Spaladium Areni prvi događaj takve vrste na kojem može prisustvovati publika: Očekuje se oko 2.000 ljudi, a gledatelji moraju ispuniti barem jedan uvjet Slika nije dostupna Otkrivamo priču o "Posljednjem bratu Grimm", "Debelom đubretu", "Genesisu"...

Za njezin savršen izgled zaslužni su geni ali i naporno vježbanje, a zasluge ne idu samo tati već i mami, Gladys Portugues, bivšoj bodibilderici.

Još kao mala počela je trenirati razne sportove, a san joj je bio učestvovati na Olimpijskim igrama. Na žalost, san se nije ostvario zbog ozljede.

Prvi filmsku ulogu dobila je od tate Van Damma u filmu 'The Shepherd', nakon te uloge, pojavila se i u 'Soldiers' i Assassination Games'.

Najveću šansu dobila je u filmu'U.F.O.' u kojem je sama odradila i sve kaskaderske scene. Dok očekuje sljedeći projekt, Bianca krati vrijeme vježbajući i pišući poeziju.

Poput mnogih i Bianca se odazvala 'ledenom izazovu' i izgleda sjajno! Tko je ne bi poželio za kćerku!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook